Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pro România, partidul condus de Victor Ponta, a ajuns să aibă 29 de parlamentari, având o pondere aproape egală cu UDMR, partid care are 30 de senatori și deputați.
Spre deosebire de UDMR, Pro România este un partid care nu a participat la alegeri, devenind partid parlamentar prin racolări, adică prin falsificarea voinței electoratului. Practic, la ora actuală, atât PSD cât și Opoziția formată din PNL, USR, PMP și UDMR au nevoie de voturile Pro România pentru a forma o majoritate.

Cariera fostului premier PSD în afara propriului partid a început în vara lui 2017 când Liviu Dragnea a decis ca PSD să inițieze o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, condus de Sorin Grindeanu. Victor Ponta s-a poziționat de partea premierului de atunci. Mai mult, Ponta a acceptat postul de secretar general al Guvernului Grindeanu. Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva propriului Executiv. Din acel moment, Victor Ponta s-a apucat să racoleze parlamentari. Majoritatea deputaților veniți de la ProRomânia provin de la PSD, pe fondul nemulțumirilor față de Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Victor Ponta Da' de #Rezistacii EURO-sataniști holocaustizați / carbonizați la „Colectiv” mai știe careva (câte) ceva - că cică „#Corupția Ucide!” (în chiloți, la metrou, n.m.)!

10 septembrie 2019 23:51

Alexandru Florian Ați auzit de (co-)jidovul (nostru) PEDO-PENAL intitulat Benjamin "Ben" Levin (coleg de breaslă cu alde (r.) Geffry Epstein, n.m.)?! Că dacă da, atunci v-aș ruga sa-mi spuneți și mie pe unde se află (adresă, număr de tel. și poze cu minorii pe care a reușit sa-i „educe” sexual, n.m.) că aș vrea sa-i cumpăr și lui mumia, să i-o expun la Antipa, la Muzeul PEDOCAU$$TULUI

10 septembrie 2019 23:32

Dialog intre alte 2 mame de postaci P$D din Caracal: "Prima: Auzi dragă, tu stii sa sugi EURO-poolla cf. "normelor" "europene" în vigoare la data comiterii felației? A doua: Nu, încă nu, dar daca-mi dă ăia EURO-șpaga regulamentară sub forma de”subvenții”, atunci învăț quasi-instantaneu!"

10 septembrie 2019 23:22

Dialog intre2 mame de postaci P$D din Caracal: - Pe al meu il fute-n cur Serban Nicolae, experrtul PSD in sex anal. - Pe al meu il fac poștă mai mulți masoni la orgiile anale de dupa ținutele masonice din loja de la RIN Otopeni, proprietatea lui Robert Sodomit Negoiță.

10 septembrie 2019 21:29

George Falsificarea voinței electoratului a facut si PMP cand a aparut in Parlament tot prin racolare, fara participate la scrutin electoral. Atunci nu prea a comentat nimeni.Tomac i-a facut cadou un post de parlamentar lui Basescu - doar pentru imunitatea de care avea atata nevoie.... Si mai zicem ca basarabenii sunt sinceri in politica romaneasca?

9 septembrie 2019 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.