Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat, luni, referitor la scăderea notei de titularizare la 5, că această notă nu era relevantă.„Gândiţi-vă în momentul de faţă, practic, noi restricţionăm drepturile unor oameni care au acest drept de a merge la clasă şi de a preda”, spune Breaz.

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat, luni, la deschiderea anului şcolar, referitor la scăderea notei de titularizare la 5, că această notă 5 nu era relevantă.

„Calitatea de profesor se obţine ca urmare a absolvirii unor cursuri de licenţă, a unui modul psihopedagic, a unui masterat şi apoi obţine acest drept de a fi profesor. Bineînţeles, examenele de definitivat şi cine vrea să aibă o formare continuuă, să se perfecţioneze, poate să urmeze alte cursuri, să dea gradul didactic II, gradul didactic I, chiar să urmeze cursurile sau să facă un doctorat. Această notă 5 nu era relevantă. Gândiţi-vă în momentul de faţă, practic, noi restricţionăm drepturile unor oameni care au acest drept de a merge la clasă şi de a preda copiilor”, spune Breaz.

Integral pe Gândul