Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat, luni, referitor la scăderea notei de titularizare la 5, că această notă nu era relevantă.„Gândiţi-vă în momentul de faţă, practic, noi restricţionăm drepturile unor oameni care au acest drept de a merge la clasă şi de a preda”, spune Breaz.

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat, luni, la deschiderea anului şcolar, referitor la scăderea notei de titularizare la 5, că această notă 5 nu era relevantă.

„Calitatea de profesor se obţine ca urmare a absolvirii unor cursuri de licenţă, a unui modul psihopedagic, a unui masterat şi apoi obţine acest drept de a fi profesor. Bineînţeles, examenele de definitivat şi cine vrea să aibă o formare continuuă, să se perfecţioneze, poate să urmeze alte cursuri, să dea gradul didactic II, gradul didactic I, chiar să urmeze cursurile sau să facă un doctorat. Această notă 5 nu era relevantă. Gândiţi-vă în momentul de faţă, practic, noi restricţionăm drepturile unor oameni care au acest drept de a merge la clasă şi de a preda copiilor”, spune Breaz.

Integral pe GândulComentarii

Fried andras Daca 5 este nota de trecere pentru profesori(la examene) la fel trebuie sa fie si cu notele(media la BAC).Din punct de vedere juridic nota 5 trebuie sa fie cea care ati da dreptul la promovare.Nu se poate ca 5 sa fie nota de trecere general recunoscută iar pentru alte domenii(a se citii interese) nota 6 sa fie cea de promovare .

10 septembrie 2019 13:13

Geo *Această notă 5 nu era relevantă. Gândiţi-vă în momentul de faţă, practic, noi restricţionăm drepturile unor oameni care au acest drept de a merge la clasă şi de a preda copiilor”....ai dreptate Domnule Breaz căci așa ți-a cerut Analfabeta....acești profesori mai și votează, și voi PSD-iștii vă bazați pe *votul proștilor*....În schimb elevii de Casa a 8-a nu votează....Și dă-i *în măsa*, să se ducă la Școala Profesională obligatoriu....tot ca să ajungă niște *proști* să vă voteze pe voi PSD-iștii.....

9 septembrie 2019 17:36

Mircea Aicea ne-a adus Hoccidentul mancatziash.......... Ha daramat uzunele si fabricile, ha luat forta de munca ieftina si calificata, a bagat interminabila tranzitie...catre CE???? Si uite asa cu hajutorul nababilor politico-interlopi au adus Romania in pragul colapsului..... Sa ne traiasca mancatziash!!!!!!

9 septembrie 2019 13:50

iulian Dar cu dreptul elevului de a beneficia de un invatamant de calitate cum stam? Asta nu mai conteaza, evident. Esential pare sa crestem o turma de dobitoci care sa munceasca, nu sa gandeasca. Si sa poata fi manipulati cat mai usor

9 septembrie 2019 13:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.