Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a participat luni la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă engleză, apoi s-a întâlnit cu elevii din clasa a zecea, unde este dirigintă.„Să avem răbdare unii cu alţii”, a spus ea.

Carmen Iohannis a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, că i-a fost dor de elevii săi din clasa a zecea, unde este dirigintă, şi că speră ca anul acesta să fie unul mai bun decât cel care a trecut.

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an şcolar. Suntem plini de emoţii, de bucuria revederii, de speranţele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaşti până la sfârşit şi să avem multă răbdare unii cu alţii. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că şi lor de mine. Uite ce frumoşi sunt. Suntem în clasa a zecea şi o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis.

Integral pe Mediafax