Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus ​Iohannis le-a spus elevilor de la Școala Gimnazială "Ferdinand I” din București, unde participă la deschiderea noului an școlar, că școala nu ar trebui să însemne niciodată o simplă clădire. "Ați văzut, dragi copii, unii politicieni se tem de școală. Aici sunt formați cei care le taxează erorile de logică șui de exprimare", le-a spus Iohannis copiilor.

"Mă bucur că am ocazia să fim astăzi împreună într-o școală absolut remarcabilă prin rezultatele remarcabile pe care le aveți. ...) Cuvântul școală are diverse semnificații și stârnește o diversitate de emoții, dar școala nu ar trebui să însemne niciodată o simplă clădire. E locul unde copiii își încep drumul spre maturitate ghidați de dascălii lor. Ați văzut, dragi copii, unii politicieni se tem de școală. Aici sunt formați cei care le taxează erorile de logică șui de exprimare", a spus Iohannis.

El a mai spus că copiii sunt cei care resimt efectele corupției sau nepăsării statului și s-a lansat într-un nou atac la adresa Guvernului, vorbind despre "dovezi de nepăsare care trebuie să înceteze".

Integral pe HotnewsComentarii

Je Nesimțitul ăsta de mahalagiu politic, atrage până si copiii în jocul lui politic murdar de campanie electorală. Deși se culcă liniștit cu sondaje lingusitoare în cap, cred că românii o să i-o tragă de nu o să se vadă, chit ca nu va fi un vot meritat pentru altcineva, ci doar un vot contra lui!

10 septembrie 2019 9:18

v Discursul lui Ghiolbanis este deplorabil oricum, dar cu introducerea unor teme politice fata de niste elevi este execrabil, indiferent daca a scris el sau consilierii aceasta cuvintare. Ma mira cum mai sint conationali care-l apreciaxa

9 septembrie 2019 23:14

Alexandru Florian Iar alti copii se tem de ... PEDOCAUST! Hai sa va spun eu (în cunostiinta de cauza, n.m.): în cazul co-jodovului meu Epstein Jeffrey tocmai au fost date publicitatii înca (vreo) ... 10.000 de pagini de documente care indica implicarea PEDO-Mafiei (co-nationale mie, n.m.) în activitati de SCLAVIE SEXUALA a unor minori (ca voi, n.m.). Iata de ce cer io imperatriv (adica cu bale + spume la bot, n.m.) lu' alde Tony Sapa (de PSD-lemn, n.m.) sa-mi dea Antipa sa-mi fuck acolo un "muzeu" al HOLO-poollii, ca sa va "educ" pe voi (ceva) mai ... sexual (ca sa zic asa, n.m.)!

9 septembrie 2019 22:13

Gabi Iohannis, cel pe care 40% dintre romăni constant spun prin sondaje că îl mai vor încă 5 ani Președintele țării....Dăncilă dea lungul timpului nu trece de 10 % ....De ce oare ?....Pentru că Iohannis este inteligent, educat, sportmen, elegant, cunoaște la perfecțiune mai multe limbi străine, este european, experimentat în politică la nivel înalt, agreeat de mai marii lumii....un adevărat Om de Stat !.....Pe cînd Madam Dăncilă, numită de Dragnea ca Prim-Ministră *că nu știe să facă nimic* să o poată manevra după PSD-istu Negoiță vorbire, este împiedicată și-n vorbirea romănescă, nu știe nici o limbă străină decît să răspundă Okei....Okei....sau....Ehe....Ehe....Cum dracu să fi Președinte de țară să nu ști tu o engleză, o franceză, ceva ?....Iar unii mai îndrăzneți strigă după ea pe stradă Analfabeta....Oare de ce strigă după ea Analfabeta ?....Că tot a început școala acu !!!....Cum ar fi ca la un *Summit ca cel de la Sibiu* să fie unii și să strige Analfabeta după Președinta țării ?....Și ziariștii străini să traducă instantaneu pentru agențiile lor de știri internaționale ...

9 septembrie 2019 15:09

Acest IMBECIL ce se numește KLAUS IOHANIS duce mizeria, din politică, pe băncile școlii. Cu alte cuvinte, ”Cine nu este de partea lui Iohanis, ori nu gândește ca el”, este terminat. Oare cât de prost trebuie să fii ca-n prima zi de școală să le vorbești elevilor despre politică? Sigur, numai Iohanis poate răspunde!

9 septembrie 2019 14:17

Traian Fatalaul si colportorul de copii are pline de "erori de logică șui de exprimare" din ce in ce mai multe dintre logoreele gandite si redactate de "inteligentii" consilieri co(tro)cenisti..... Iata varful luptei "anti-coruptie", "cavalerul dreptatii" incalecat pe gloabele desalate ale "noii politici" pentru o "Romanie normala" cu dosul in fata "valorilor europene penetrante"......

9 septembrie 2019 14:00

Domnul Gâgă + domnul Vucea + domnul Mucea-Flaimucea = domnul Iohannis! Dracul îl pune, dragi tovarășiș pe acest indvid să deschidă gura și să adopte un ton doct și un așa limabaj paternalist în auzul copiilor, dar și al nației! Este fals și irelevant precum un măgar care se strecoară în strană și încearcă să cânte psalmi! Îl doare în pubulă ce se întâmplă cu copiii traficați și violați pe cine știe unde, ba a dat și el o mână de ajutor pentru înstrăinarea unora prin Canada, iar acum, la început de an școlar, se prezintă în fața copiilor drept un pater familias ușor analfabet, dar grande demagog. Cu alte cuvinte, se dă de ceasul morții să acapareze case peste case pentru a stoarce bani din ele, în timp ce el hălăduiește prin vilele și palatele statului! O fi construit oare pe undeva pentru vreun copil sărman? Că de crescut vreun orfan, nici vorbă! Vine acum și încearcă să îi atragă de partea sa pe copii în lupta pentru prelungirea propriei hălăduiri în cele mai luxoase vilele și palate ale statului! Du-te, domnule Iohannis în nesimțirea dumitale și mobilizează în luptă chiar și copilașii din creșele și grădinițele Patriei! Că atât te duce mintea! Recitiți, vă rog, dragi tovarăși, citatul reprodus mai sus între ghilimele de către Hotnews și cruciți-vă! Cu greu veți mai întâlni un așa hal de limbaj de lemn. Este ahurizant să descoperi la un fost dascăi și mare mahăr în stat o frază în care acesta își exprimă în mod atât de ipocrit și de grosier „bucuria” de a se afla împreună cu „dragi copii” „într-o școală absolut REMARCABILĂ prin rezultatele absolut REMARCABILE” pe care „dragi copii” le au! Le cuvântă apoi „dragi copiilor” și îi luminează cum că „Cuvântul școală are DIVERSE semnificații și stârnește o DIVERSITATE de emoții” etc.,etc., etc. Dar cele mai abjecte sunt mesajele politice strecurate rudimentar în conștiința fragilă a copiilor!

9 septembrie 2019 13:14

FRATELE KLAUS Atenție: iohannis a avut o sclipire de inteligență la deschiderea anului școlar. Ce-ar fi să se facă simulări pe această temă măcar de 4-5 ori pe săptămână?

9 septembrie 2019 12:54

MOS ION ROATA Are dreptate KWJ! Insa a uitat sa completeze cu estenta : unii copii nu mai ajung la scoala pentru ca sunt vanduti, iar altii nu mai termina scoala pentru ca Romania este plina de ... "dinca"! Ani de zile ati inselat lumea intreaga cu abjecta „lupta anticoruptie”, in fapt o mascarada menita a va atinge scopul epurarilor politice si acapararea puterii cu ajutorul magistratilor corupti si dosarele lor fabricate, timp in care in spate s-a dezvoltat o adevarata industrie a furtului, sechestrarii si uciderii copiilor nevinovati meniti contrabandei de organe sau transformati in carne de tun pentru placerile clientilor ... de peste tot! Nu ati scos si nu scoteti o silaba fata de cei care au stat la poarta Caracalului pana ce monstrul si-a ascuns urmele! La fel cum nu ati scos si nu scoateti nicio varba despre „portocala”, „onea”, „man”, „deca”, „sevastian”, „selaru” si cum se mai numesc ei, cei de prin teritoriale sau centrale! Toti acestia sunt magistratii pe care ii cocolositi si ii ascundeti sub fusta „independentei” si „inamovibilitatii” magistratilor! Acestia ascund ADEVARATELE CRIME ale ROMANIEI! RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

9 septembrie 2019 11:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.