Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus ​Iohannis le-a spus elevilor de la Școala Gimnazială "Ferdinand I” din București, unde participă la deschiderea noului an școlar, că școala nu ar trebui să însemne niciodată o simplă clădire. "Ați văzut, dragi copii, unii politicieni se tem de școală. Aici sunt formați cei care le taxează erorile de logică șui de exprimare", le-a spus Iohannis copiilor.

"Mă bucur că am ocazia să fim astăzi împreună într-o școală absolut remarcabilă prin rezultatele remarcabile pe care le aveți. ...) Cuvântul școală are diverse semnificații și stârnește o diversitate de emoții, dar școala nu ar trebui să însemne niciodată o simplă clădire. E locul unde copiii își încep drumul spre maturitate ghidați de dascălii lor. Ați văzut, dragi copii, unii politicieni se tem de școală. Aici sunt formați cei care le taxează erorile de logică șui de exprimare", a spus Iohannis.

El a mai spus că copiii sunt cei care resimt efectele corupției sau nepăsării statului și s-a lansat într-un nou atac la adresa Guvernului, vorbind despre "dovezi de nepăsare care trebuie să înceteze".

Integral pe Hotnews