Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anul şcolar pentru mulţi copii din ţară începe în alte clădiri decât şcoala lor, din cauza lucrărilor neterminate. Alţii găsesc şantiere, praf şi dezordine.

În Alba Iulia, peste 650 de elevi dela Liceul Economic Dionisie Pop Marţian vor face cursurile în altă şcoală, până în luna aprilie 2021, deoarece unitatea lor de învăţământ se află în plin proces de renovare.

Modernizarea Liceului Economic Dionisie Pop Marţian din Alba Iulia a început în primăvara acestui an şi tot atunci cei peste 650 de elevi au fost relocaţi în clădirea Şcolii Generale nr.9 din oraş deoarece lucrările de construcţie prevăzute în proiect nu permit ca imobilul să fie utilizat pentru cursuri, nici măcar parţial.

Stadiul fizic realizat este de 30%. Contractul de lucrări încheiat cu constructorul este de 4,7 milioane de lei, fără TVA, iar potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, din valoarea totală contractată prin PNDL, Guvernul a rambursat 34%, iar în prezent există sume solicitate şi neîncasate de 337.000 de lei.

Integral pe Mediafax