Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectorii judiciari au exercitat acţiunea disciplinară faţă de Bogdan Pîrlog, prim-procuror adjunct la Parchetul Militar, şi au stabilit că acesta a făcut susţineri false, defăimătoare referitoare la activitatea procurorilor, trimiţând acţiunea Secţiei pentru procurori a CSM.

Inspecţia Judiciară anunţă că a exercitat acţiunea disciplinară faţă de Bogdan Ciprian Pîrlog, prim-procuror adjunct la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, pentru manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în afara exercitării atribuţiilor de serviciu.

"Din verificările efectuate, inspectorii judiciari au reţinut că susţinerile procurorului Pîrlog, cuprinse în comunicatul Asociaţiei „Iniţiativa pentru Justiţie” din 30 martie 2019, sunt false, au un efect defăimător cu privire
la activitatea procurorilor Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie şi, ca atare, aduc atingere onoarei, probităţii profesionale, precum şi prestigiului justiţiei", arată Inspecţia Judiciară, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Integral pe Mediafax