Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandra Dragnea, fiica fostului președinte al PSD, aflată la studii la o facultate din Statele Unite, ar urma să fie expulzată în România, după ce întreaga familie a primit interdicție de a intra în SUA.

Aceasta locuiește împreună cu iubitul ei, Alexandru Mațaev, în SUA, unde studiază actoria. Anunțul privind interdicția aplicată familiei Dragnea a fost făcut, joi, de Departamentul de Stat al SUA, prin purtătorul de cuvânt al secretarului de stat american, Mike Pompeo. Interdicţia a fost primită pentru implicare a lui Liviu Dragnea în acţiuni de ”corupţie semnificativă” și este valabilă şi pentru cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea.

Integral pe LibertateaComentarii

@v lasa mai ve-ule, ca voi aveti de castigat. banutii raman aici in tarisoara sa va plateasca pe voi, credinciosii postaci de partid.

8 septembrie 2019 11:27

zustinem pizideu! pai cum, si meloanele de verzisori platite ca sa se traga-n poza acasa la trumpu cine i le da inapoi?

8 septembrie 2019 11:26

v Asa "ziaristilor", acuma mai aveti ce sa scrieti de Dragnea, conform dorintei lui Ghiolbanis, doar era un subiect politic important.

6 septembrie 2019 23:15

Mihaela Vai !....Vai !....Vai !....Încă o mare suferință pentru *Dragnea-Copilașul obraznic al PSD-ismului*, cel aflat acum la reeducare la Rahova....Păi să aibă el odrazlele *discriminate de Unchiul Sam*, din care fi-su, unul din cel mai mare Latifundiar de pămînturi arabile din țară și pe fi-sa ce nu poate face Facultatea de actorie decît în SUA cu *hăndrălăul* lîngă ea....Trage în gena lui tac-su ce-și petrecea nopțile la un *funduleț și niște țîțișoare necelulate* de blondină cu 28 ani mai tînără, Irinuca, acum lăsată neconsolată....

6 septembrie 2019 17:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.