Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Serviciile companiei Yahoo!, un gigant al industriei internetului, au redevenit funcţionale joi după o pană de şapte ore în Europa, în special în Marea Britanie, pe durata căreia numeroşi utilizatori şi-au exprimat nemulţumirea în mesaje pe Twitter, prin care au cerut gigantului american să prezinte scuze publice, informează AFP şi Reuters.

"S-ar putea să nu puteţi accesa unele dintre serviciile noastre, inclusiv cel de e-mail. Principala noastră prioritate este rezolvarea acestei probleme", a anunţat grupul american pe Twitter în jurul orei 06:40 GMT.

Potrivit unei hărţi publicate pe Downdetector, un site care monitorizează defecţiunile serviciilor digitale, aceste probleme tehnice s-au concentrat în principal în Marea Britanie şi în partea nordică a Europei de Vest. Au fost afectaţi şi utilizatori din Spania, Franţa şi Germania, dar şi din Europa de Sud, India şi estul Statelor Unite.

În Marea Britanie, mai mulţi operatori de telecomunicaţii precum BT, Sky şi TalkTalk, care folosesc Yahoo! pentru a trimite e-mailuri clienţilor lor, au avut la rândul lor de suferit din cauza acestor probleme tehnice.

Integral pe Agerpres