Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, s-a prezentat, joi, la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) pentru a reclama abuzuri pe care spune că le-au săvârșit anchetatorii în dosarele sale.

Aristotel Căncescu, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, a ajuns la SIIJ joi pentru a depune două plângeri la adresa procurorilor DNA Brașov.

„Pentru două plângeri penale pe care eu le-am făcut la adresa procurorilor DNA Brașov (am venit – n.r.). Sunt importante cele două plângeri față de abuzurile ei le-au săvârșit, nu numai în dosarele mele. Sunt foarte multe abuzuri făcute. Au foarte multe dosare penale cu care văd că nu se întâmplă nimic.

Nouă ne-au făcut în două săptămâni, ne-au făcut dosare și ne-au trimis în judecată, iar aici de doi ani, procurorii, cât și comisarii DNA, cât și cei de la SRI unde 10 angajați SRI sunt trimiși la Curtea de Apel Cluj, văd că nu se întâmplă nimic”, a spus Căncescu, în fața SIIJ.

Integral pe Evenimentul Zilei