Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alte 11 femei se alătură celor nouă care îl acuză pe Placido Domingo, directorul general al Operei din Los Angeles, de hărțuire sexuală. De cealaltă parte, tenorul spaniol neagă și vorbește despre o campanie de denigrare, potrivit Associated Press, citat de Mediafax.

La începutul lunii august, opt cântărețe și o dansatoare au declarat pentru Associated Press că au fost hărțuite sexual de un fost membru al „Celor Trei Tenori ” – format din Domingo, regretatul Luciano Pavarotti și Jose Carreras -, unele incidente datând din anii 1980.

Mai multe femei l-au acuzat pe Placido Domingo că s-a folosit de imaginea sa de tenor celebru pentru a le forța să întrețină relații sexuale cu el.

De la apariția articolului din 13 august, alte 11 femei l-au acuzat pe tenor de hărțuire sexuală, comportament sexual nepotrivit și de faptul că le-au fost afectate carierele după ce i-au refuzat acestuia avansurile.

Una dintre acestea este cântăreața Angela Turner Wilson, care a apărut alături de tenor în spectacolul „Cidul” pus în scenă în sezonul 1999 – 2000 la Opera din Washington, unde Placido era la momentul respectiv și director artistic. Spectacolul, care a fost și difuzat pe posturile TV, a fost un pas important în cariera lui Wilson, pe atunci în vârstă de 28 de ani și care a fost lăudată pentru interpretarea sa.

Integral pe Cotidianul