Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din toată scrîșneala anti-PSD, plină de adevăruri, dar umbrită de ură și de o abordare monomentală (o gîndire cu mers de drezină), arătată de președintele României, am reținut o afirmație:
-Se impune resetarea statului român!
De acord! Adevăr cumplit, ca o ultimă soluție pentru România, despre care am mai auzit cu ocazia altei vorbării. Cea din zilele premergătoare referendumului și europarlamentarelor. „Resetarea statului” n-a fost nici în programul PNL (redactat tot de Klaus Iohannis și plin de 18 pagini de banalități, ultimul punct fiind introducerea ombudsmanului) și nici în cel al președintelui. Luați Iohannis „Opere complete“, redactate de Carmen Mușat și redacția Observatorul cultural și vedeți dacă este vorba de „resetarea statului”. Nici nu putea trece prin capul unui primar dominat de traduceri, de meditații și de festivaluri. Punct și de la capăt nu a fost decît o „operațiune care trebuie să-l includă și pe mine, Iohannis și pe sibieni și pe ai săi” și salutare. Asta a fost toată filosofia politică a președintelui nostru acuzat că a dormit la Cotroceni și că a călătorit mai mult decît a muncit și a gîndit. Exact cînd populația era înecată în pesimism, exact cînd o parte dintre „rrromâni” s-a săturat de mălăețul președinte, acesta iese la rampă cu „resetarea statului”. Ce presupune resetarea statului român? În mintea sasului, resetare însemană alungarea și, eventual, condamnarea celor de la PSD și ALDE și a celor care n-au fost de acord cu el. În mintea lui nu încape ideea că resetarea statului român înseamnă chiar alungarea lui Klaus Iohannis și instalarea unui președinte capabil să fie un exemplu de onestitate, de patriotism, de susținător al valorilor românești și de portdrapel al mîndriei naționale. Resterea statului român presupune un președinte capabil să restaureze încrederea cetățenilor în țara în care trăiesc, în instituțiile statului pe care le apără și în funcționarii pe care îi plătesc. Resetarea statului român înseamnă reașezarea muncii și competenței între valorile fundamantale și anularea tuturor privilegiilor (inclusiv salarii și pensii speciale) legalizate după 1990 pentru toți cei care apără ordinea arbitrară, aranjamentele și corupția.

Integral pe CotidianulComentarii

@ 5 septembrie 2019 20:35 Măi Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekalius von Paulus, nu te ma ascunde, ia muie de la mine, după ce m-am căcat în pizda mă-tii de idiot ce ești tu. Trebuie să admit că ești mare nene, adică ești un Căcat mare, semeni cu Ion Cristoiu ca două picături de pipi așa cum semeni cu Cornel Nistorescu ca două picături de căcat cufurit lichid. În afară de stâlcirea numelui și găsirea unei porecle imposibile pentru candidații PNL la prezidențiale sau pentru președintele actual, nu sunteți în stare decât să faceți o leacă de praf, atât. Loazelor din propaganda bolșevică împuțită. De când guvernărește PSD-ul în actualul mandat ați luat muie zilnic, nu numai pentru că meritați, dar și pentru că împuțiții de la PSD și-au bătut joc de România mai mult ca niciodată. Presimt că PSD va păți ce a pățit fostul PDL al lui Băsescu, dar o leacă altfel, adică va deceda curând și ori nu va mai prinde cocina parlamentară, ori va fi absorbit de gașca aia la fel de împuțită de bolșevici de la Pro România. Felicările, masa și dansul vor avea loc la restaurantul de la Hotel RIN, urmate de prezentarea coroanelor și a colivei urmată de îngropăciune. Nu mi-ai răspuns la întrebare, ești olteam sau ești țigoiner? Sau ești și una și alta? Muie cu bisuri! Muie PSD!

5 septembrie 2019 23:31

@@ Muie lu mă-ta! Cu repetiție, chiar. Dar și lui Sfinkteriannus, ca să nu se simtă cumva discrimnat.

5 septembrie 2019 20:35

@ 5 septembrie 2019 12:34 Măi Paulus alias Cornel Nistorescu, las-o moartă că e bleagă rău dar țeapănă la prostie. Ești oltean? Că mai foloseai și niscai ardelenisme p-aci câteodată? Cornel Nistorescu al tău, care seamănă cu tine ca două picături de căcat cufurit mai lichid nu e acel măreț scriitorolog pe care-l vezi tu, nu e decât un mălăeț, ca să-i folosesc aberația lui de cuvânt, deci nu e decât un căcat mălăeț al propagandei pesedisto-staliniste, ce e copiată de pe vremea lui Ceaușescu, că deh, Nistorescu s-a școlit la școala securității ceaușiste ca voluntar turnător de dat în gâți, deci el nu ecce nimic, așa că lasă tu latina unde ecce înseamnă iată, și mai bine-nvață să scrii corect românește. Apropo de idiotul modern perfect, Nistorescu corespunde din toate punctele de vedere acestui profil. Căcatul de editorial al lui Nistorescu e plin de aberații și minciuni, pentru că imbecilul caută să manipuleze punând în cârca altora toate fărădelegile și potlogăriile făcute de PSD din 1990 până azi, dar e culmea că știe la perfecție toate acele potlogării, oare de ce? Apropo de hartistic, ești țigoinăr? Sau mai bine zis țigoiner, mai pă limba germănească. Sărmane idiot, te scremi în draci să-l ștergi pe Nistorescu la găoz, adică-l ștergi cu hârtie igienică la gură, care la el e gaura curului, pentru că sărmanul Nistorescu nu e decât un Cur cu ochi. Îmi pare rău dar în afară de muie, nu-i pot oferi altceva lui Nistorescu, pentru că e singurul lucru pe care-l merită pe deplin. Muie! Muie PSD!

5 septembrie 2019 18:54

Hooo, Securescule, că umpluși internetul de muie! Vrei să-l umpli și de prostie?! Mai cu grijă, ce dracu! E adevărat, și Nistorescul dă o țâră de muie prezidentului, dar o țâră, nu mai mult. Și finuț, tare finuț, aproape ca o adiere de parfum. In niciun caz cu lopata și târnăcopul, ca tine! Asta înseamnă că nea Cornel le are cu scrisul hartistic. De altfel, inițial s-a afirmat ca scriitor. Este și păcat că a lăsat (h)arta pentru jurnalism. De altfel, nici nu a lăsat-o! Doar a facut din domnul Iohannis un personaj literar, respectiv prototipul filozofic și genetic al idiotului modern perfect. Prin urmare, Securescule, te zbați ca o muscă prinsă sub un pahar cu curul în sus, sa-l speli pe domnul prezident de la Cotroceni, care ecce o persoană reala, în carne ușor ofilită și oase babane, de irizările holografice, în 2D, ale unei stafii literare ce bântuie coșmarurile românilor frustrați de lipsa de empatie pentru tot ce ecce românesc a domnului prezident, cel, cum spuneam, în carne și ciolane. Ecce cam greu de priceput pentru tine, Securescule, cum ecce cu alternanța aceasta a irealului cu realul, dar nu-i nimic, vei avea ocaziunea să-ți explodezi de două ori materia căcănie din scăfârlie și vei depăși con brio norma de înjurături și scârboșenii, la care te pricepi cu atâta drag!

5 septembrie 2019 12:34

Gabi Iohannis, cel pe care 40% dintre romăni constant spun prin sondaje că îl mai vor încă 5 ani Președintele țării....Oare nu-s prea mulți romăni ne-patrioți, ne-romăni pur-sînge, soroșiști, rezistaci, securiști, stat-paraleliști, masoni, corporatiști, sufrageriști ?....Madam Dăncilă în toate sondajele de-a lungul timpului nu trece de 10 % ....Oare nu-s prea puțini patrioți și romăni pur-sînge *Inima lui Decebal și mîndria lui Traian* în țara asta? ....De ce oare ?....Pentru că Iohannis este inteligent, educat, sportmen, elegant, cunoaște la perfecțiune mai multe limbi străine, este european, experimentat în politică la nivel înalt, agreeat de mai marii lumii....un adevărat Om de Stat !.....Pe cînd Madam Dăncilă, numită de Dragnea ca Prim-Ministră *că nu știe să facă nimic* să o poată manevra după PSD-istu Negoiță vorbire, este împiedicată și-n vorbirea romănescă, nu știe nici o limbă străină decît să răspundă Okei....Okei....sau....Ehe....Ehe....Cum dracu să fi Președinte de țară să nu ști tu o engleză, o franceză, ceva ?....Iar unii mai îndrăzneți strigă după ea pe stradă Analfabeta....Oare de ce strigă după ea Analfabeta ?....Cum ar fi ca la un *Sumit ca cel de la Sibiu* să fie unii să strige Analfabeta după Președinta țării ?....Și ziariștii străini să traducă instantaneu pentru agențiile lor de știri internaționale ....

5 septembrie 2019 10:34

Oare chiar așa o fi? (3) Adică atunci când Cioloș și guvernul lui au modificat legile justiției spre normalitate, iar societatea civilă și cea din organele de justiție nu au protestat, lucru ce demonstrează binele făcut țării și națiunii, în timp ce în actuala guvernare, s-au schilodit legile justiției culminând cu amnisitierea generalizată pe care partidul de împuțiti PSD era cât pe ce s-o transpună în realitate cu odioasa OUG 13 sau 14 care a scos lumea din toată țara-n stradă în toiul iernii să protesteze la gravele abuzuri ale PSD, în timp ce organele de justiție protestau și ele masiv față de schilodirile justiției făcute-n bătaie de joc de către PSD. Adicătelea, bideul Cornel Nistorescu nu a perceput atunci realitatea cruntă? Ci în schimb vrea să arunce toate acele potlogării asupra mălăiețului nenea Klaus, care vrea guvernul lui. Mda! Oare așa să fie? Mai dă-l în pizdoiul mă-sii pe fekalomul Nistorescu, care acum chiar că pute a căcat împuțit. Iar Haznaua 3 ne tot oripilează cu dejecțiile și cufurelile mintale ale acestui Nistorescu, un jeg de neom, o scursură împuțită de voluntar turnător la securitatea ceaușistului opincar de tristă amintire de până-n 1989. Mă cac în pizda mă-sii lui Nistorescu dar și-n capul lui plin de căcat mucegăit, după care o să-l las pe armăsarul mitropoliei să-i dea o muie la minut. Muie!

5 septembrie 2019 4:46

Oare chiar așa o fi? (2) După care același closet împuțit și plin de căcat Nistorescu, bate apa-n piuă cu alte imbecilități, despre arestarea și condamnarea adversarilor politici ai lui Klaus, ăia de la PSD și de la ALDE care n-au fost de acord cu el. Ei, hai că-i culmea, adică te pomenești că dintre gloata aia enumerată de veceul Nistorescu, toți or fi curați ca lacrima și n-au făcut nici o iotă de fapte de corupție. Păi știe toată pulimea lui Adrian Năstase că atât cei condamnați pân-acum cam toți au săvârșit fapte de corupție politică sau morală, fapte ilegale, motiv pentru care au ajuns la ocnă, iar exemplele sunt destule, Radu Mazăre, Adrian Năstase și alți neoameni de teapa lor. Cazul Decebal Traian Remeș e dubios și pare realmente un abuz, dar respectivul sper din toată inima să meargă la CEDO să-și demonstreze nevinovăția. Să nu uităm că și Adrian Năstase s-a dus la CEDO, unde a luat o muie formidabilă, ceea ce dovedește înc-odată ticăloșia și nemernicia respectivului pesedist împuțit. Cine oarecăcare a alungat un guvern de inteligence condus de felcerul în drept Victor Ponta și a numit un guvern al lui plin de odrasle de milițieni, cu Cioloș în frunte și cu madam Raluca Prună, care chipurile au jucat tontoroiul cu legile justiției? Se întreabă retoric, bideul Cornel Nistorescu.

5 septembrie 2019 4:45

Oare chiar așa o fi? (1) Cornel Nistorescu, vajnicul luptător și scutul de obuz al PSD, marele gânditor și filozof abstract al neo-bolșlevismului de sorginte stalinistă, mânat de un puternic elan tineresc, muncitoresc, revoluționar, se cacă un ditamai editorialul plin de elucubrații excremențiale, în care el cu puterile și putorile lui supranaturale de clarvizionar, știe ce și cum gândește și face nenea prezidentul mălăeț? Mălăeț, sau mălăieț? Eu cred că mălăieț e corect, iar Nistorescu e cel mălăeț și plin de căcat. Culmea e că veceul Cornel Nistorescu plin de o magnifică sinceritate, mărturisește și dovedește toate fărădelegile și bătaia de joc făcută de către PSD la adresa țării și a națiunii, după cum se poate vedea în citatul de aci, unde Nistorescu scrie cu cuvintele lui: ” Resetarea statului român înseamnă reașezarea muncii și competenței între valorile fundamantale și anularea tuturor privilegiilor (inclusiv salarii și pensii speciale) legalizate după 1990 pentru toți cei care apără ordinea arbitrară, aranjamentele și corupția.” Să fie Nistorescu atât de cretin și de imbecil încât să-și facă iluzia că cineva cu mintea limpede poate crede minciunile formidabile pe care excrementul Nistorescu încearcă să le pună-n cârca lui nenea Klaus? Adică știe toată lumea că PSD-ul e autorul acelor potlogării, numai Nistorescu vrea să ne convingă cum că nea Klaus e de vină? Hai sictir! Adică din 1990 încoace numai PSD-ul a făcut cele menționate de veceul Nistorescu în citatul de mai sus, dar nemernicul ipocrit vrea să i le pună-n cârcă lui nenea Klaus?

5 septembrie 2019 4:45

Popescu Viorel Si totodata re-descopar si parfumul unic & irepetabila al EURO-poollii: nici nu trebuie s-o sugi cf. Normelor CE, ajunge doar sa-i iei "Nucleu' Dur" în cioc si ea te umple pe loc de EURO-ejaculatzie cu aroma de liliac!

5 septembrie 2019 1:10

Muie Nistorescu Numai un gunoi ca Nistorescu putea sa scrie un asa articol .f.m.m de securist comunist ist.

4 septembrie 2019 23:01

Ce dracu să resetezi la Iohannis?! Multe case, multe vacanțe, iar uneori pune râșnița în mișcare și macină rumeguș. Câtă apă să fi curs pe Cibin de când n-a mai pus ăsta mâna pe o carte? În orice caz, degajă tot atâa spiritualitae, căldură umană sau inteligență cât și ciomagul unui cioban din Mărginime!

4 septembrie 2019 22:20

ALUPIGUS Corecta afirmatie , resetarea trebuie sa inceapa cu omul nr 1 in Stat , acestt presedinte puturos , imbecil , ingamfat si care-i uraste pe romani ! Si care este intaiul corupt al tarii , hot de case dovedit de Justitie ! CU EL TREBUIE SA INCEAPA RESETAREA !!!

4 septembrie 2019 22:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.