Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu salarii lunare ce ajung la aproape 25.000 de lei, la care se adaugă pensii şi alte indemnizaţii, majoritatea judecătorilor Curţii Constituţionale au declarat venituri fabuloase pentru oamenii de rând. Aceste recompense băneşti mai mult decât generoase pentru o „castă“ ridică semne de întrebare justificate în contextul încrederii scăzute a societăţii faţă de CCR, generată de deciziile controversate din ultimii doi ani. De exemplu, judecătorul CCR Marian Enache, numit în 2016 de parlamentarii PSD-UNPR-ALDE, este liderul la venituri, el încasând nu mai puţin de 812.982 lei anul trecut, ceea ce înseamnă un venit lunar de 67.748 lei, sau circa 15.500 de euro pe lună. Astfel, pe lângă salariul de judecător CCR de 297.000 de lei, acesta a încasat o pensie de avocat de 23.412 lei, o altă pensie de 321.476 lei şi o indemnizaţie de fost parlamentar de 91.476 lei, la care se adaugă o altă indemnizaţie de revoluţionar de 11.904 lei. La aceste venituri s-au adăugat alţi 67.714 lei, reprezentând diferenţe încasate la pensie. În declaraţia de avere, acesta are trecute patru terenuri în comuna Gorgota din judeţul Prahova, ce totalizează peste 7.000 de mp, dar şi un cont de economii de 187.000 de euro. Potrivit declaraţiei de avere, acesta nu deţine un autoturism, sau valoarea acestuia este de sub 3.000 de euro.

Integral pe AdevărulComentarii

George Face naveta saracul... de asta nu a declarat autoturismul... Cati ani are pulica asta de are si indemnizatie de Revolutionar?????? ANI, DNA, Parchetul General, CNCD, ANAF ce fac, dorm ca scroafa in popusoi???

4 septembrie 2019 13:14

ariciul Si jigodiile de interlopi ,se duc si fura banii de inmormantare ai batranilor adunati cu truda si economie drastica ?baaa isiotilor care traiti din furat?Mergeti ma de luati din gramada ,nu maturati gozura ce le curge printre degete.Fiti ma talhari care se respecta nu gainari ,murdari de gainat,pe fesuri ,si va dati mari smecheri.

4 septembrie 2019 10:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.