Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O femeie vegană furioasă și-a dus vecinii la tribunal din cauza mirosului de carne care vine de la grătarul plasat în curtea casei.

Cilla Carden, din Perth, Australia, a declarat că nu se poate bucura de curtea ei din suburbia Girrawheen, din cauza mirosului de carne sau peşte toate făcute „în mod deliberat” pentru a o enerva.

Ea a spus : „Au pus grătarul acolo special ca să vină miros de pește la mine. Nu pot ieși în curte”, a mai spus femeia intrând în conflict cu vecinul Toan Vu şi familia sa. După ce cererile ei au fost respinse de un tribunal la începutul acestui an din lipsă de dovezi, ea a solicitat Curții Supreme a Australiei de Vest drept de apel. Acesta a fost, de asemenea, refuzat în iulie. Avocatul John Hammond a spus că a merge la Curtea Supremă a fost o „opțiune extremă”. Ea a spus că vecinii ei sunt „absolut intenționați” ca mirosurile lor să treacă în curtea ei. Și nu doar carnea și peștele au făcut-o furioasă, ci mirosul fumului de țigară și ţipetele copiilor care joacă baschet în curte.

Integral pe Evenimentul Zilei