Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 40 de participanţi, printre care cele mai prestigioase edituri din România, agenţi de difuzare de carte în limbile română şi engleză, producători şi importatori de jocuri educaţionale şi distribuitori de muzică participă, în perioada 4-8 septembrie, la cea de-a doua ediţie Târgului Gaudeamus Braşov, organizat de Radio România cu sprijinul Primăriei municipiului, au anunţat, marţi, organizatorii, într-o conferinţă de presă.

"Noutăţile ediţiei se regăsesc în primul rând la standuri. La fiecare ediţie a târgurilor Gaudeamus -Radio România participanţii aduc tot ce au mai nou în materie de apariţii editoriale", a declarat Coni Chifor, coordonator al evenimentului.

Potrivit acesteia, la ediţia de anul acesta, care se va desfăşura în Piaţa Sfatului, suprafaţa pentru standuri a fost extinsă la 450 mp, fiind cu aproximativ 75% mai mare decât la ediţia precedentă.

Totodată, ea a menţionat că va continua şi anul acesta, în cadrul evenimentului, campania Radio România "Cărţile se întorc acasă", prin intermediul căreia participanţii, chiar şi vizitatorii sunt invitaţi să doneze cărţi care, ulterior, vor ajunge "acolo unde este mare nevoie de ele", la biblioteci din mediul rural, biblioteci publice, care nu dispun de suficiente fonduri pentru achiziţii.

Integral pe Agerpres