Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La începutul lunii mai a apărut informaţia că ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, sunt interesaţi să cumpere o casă în California, iar acum se pare că ei şi-au restrâns căutările la Malibu, relatează online ziarul spaniol ABC.

Edmund Fry, propietarul unei cafenele din Los Angeles şi un apropiat al lui Meghan, a declarat publicaţiei Express că Meghan şi Harry căută o casă în Malibu. "O cunosc pe Meghan şi ştiu că îi este dor de Los Angeles, oraş în care s-a născut şi a crescut", a spus el.

Nu este prima dată când se vorbeşte de dorinţa lui Meghan Markle de a se întoarce în oraşul în care s-a născut. În urmă cu câteva luni o sursă apropiată ducesei de Sussex declara ziarului The Sun, că "la urma urmei Meghan este o fată din California şi că aici ar putea respira în voie, să aibă o mai mare libertate, independenţă şi control asupra vieţii sale ...."

Integral pe Agerpres