Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima apariție televizată a președintelui, o ieșire cu acuze grosolane la adresa unui partid politic, a coincis cu lansarea panotajului electoral pentru candidatul Klaus Iohannis. Imediat ce scăfîrlia lui Klaus a fost împodobită cu șepcălia faimoasă prin plagiat, un fel de ”Klaus great again”, toate șoselele mai bune și mai importante ale țării s-au umplut cu figura adormită a președintelui, însoțită de sloganul său electoral. Pe la țară și prin orașele mici nici urmă de dînsul. Pe acolo sloganul său potrivit ar fi fost:
– ”Nu știu! Nu mă interesează!”

Dar pe drumurile mari, Klaus, despre care mulți zic că merge ca dulapul din desenele animate, stă cocoțat în vîrful parului și ne anunță programul său într-o semi-propoziție:
”Iohannis – Pentru o Românie normală!”
Semi-propoziția n-are verb pentru că nici nu se face! Adică n-are acțiune.

La marginea verii, cu o săptămînă înainte să sune trîmbițele toamnei, președintele s-a grăbit să facă poporului o bucurie, dînd un semn zgomotos că și-a încheiat vacanța și că s-a trezit din adîncile sale nepăsări. Și că este gata de lupta politică. Răbufnirea aceasta ne ajută să înțelegem personalitatea acestui om închis care adeseori se poartă ca un încuiat.

Despre comoditatea președintelui Klaus Iohannis nu are rost să mai scriu. Se vedea de cînd era inspector șef și primar. Este o lene națională și internațională. Nici despre orele și zilele pe care le ciupește ca să fugă la nevastă nu merită să vorbim. Nici despre pauzele pe care le fură ca să-și dezghețe încheieturile la cîteva mingi de golf la Clubul Diplomatic. Faima lui Klaus Iohannis vine doar din ce nu face, prestațiile sale fiind un soi de placebo în politica și în viața României. Uneori Klaus Iohannis joacă rolul vulpii. Adică a leneșului viclean. Se face că doarme ca să tragă clapa guvernului, parlamentului sau adversarilor săi mai căpoși. Lui Klaus Iohannis îi adoarme mîna cînd să numească un procuror șef al României. Mai bine se scarpină cu stiloul! La fel și în cazul unui procuror șef la DNA! Nu vrea să-și mai amintească de înfrîngerea cu Luluța și cu Augustin Lazăr.

Integral pe CotidianulComentarii

Mare minune! Cornel Nistorescu, veceul presei românești, nu obisnuieste / refuza sa suga EURO-poolla cf. Sf. Norme ale CE - ce e de fuckut?!

4 septembrie 2019 8:58

Salagean Ioan Ciorditor-manglitor de Sibiu.

4 septembrie 2019 8:56

@ 1 septembrie 2019 16:36 În schimb tu ești galben de gras, nene Friedrich Preputzius Skrotus Fekalius Hemoroidus von Paulus! Ești mare nene, după cum agrăiești, ca să te citez cu propriile tale grohăieli, am marea bănunială că ești Cornel Nistorescu în persoană, ori țucălarul lui angajat să-i vizionezi postările articolelor lui idioate aci pe domeniul Varanului Gușter, după care evident treci la atac împotriva celor care știu mult mai bine care-i realitatea, nu cea descrisă atât de ceaușisto-securistic de veceul Nistorescu. Tu ai marea calitate că ai devenit vițel adult, nu așa de mare ca șifonierul, ci atât de mare ca ăla de la poarta nouă a sediului PSD. În ceea ce mă privește, greșești ca de obicei, eu n-am postat decât odată mai înainte, cu marea minune ca titlu, așa că nu mai scheuna a pustiu ci aleargă repede la caseria PSD de unde te plătesc împuțiturile din partidul plin de căcat cu bani murdari care provin din banii contribuabililor. Așa că te las să rămâi galben de gras precum căcatul proaspăt cufurit de un țânc, care deși novice într-ale politichiei, e mult mai matur decât tine, care ești un imbecil magnific. Deocamdată boul ca toți boii de care pomenești lipsit de simțire, a dat muie PSD-ului tot timpul cu mare succes, nu numai pentru că era singura modalitate de a contra acest partid neo-pecerist, dar a excelat în a repurta numai victorii politice împotriva PSD, chiar dacă partidul de împuțiți a căutat să-i limiteze prerogativele funcției până aproape de zero. Ia și tu o muie că așa e datina, după care poți continua să schelălăi a pustiu, că numai la asta te pricepi. Muie! Muie PSD!

1 septembrie 2019 19:37

Foarte slab, Securescule! Doar două postări și ale „paste făinoase” (copy paste), repetate până la sațietate. Una semnată „Gabi”, cealaltă „Mare minune!”. Asta din urmă se putea semna și cu „Mătușa Guica” (din „Moromeții”) sau „Cățelul Iohannist”, din fabula „Câinele și cățelul”. Ar fi fost însă mult mai expresiv și mai reprezentativ pentru cireada pastorită de Sfinkteriannus, un „bou ca toți boii” și el, „lipsit de simțire”, după cum se agrăiește în fabula „Boul și vițelul” să te prezinți în fața șefilor din pădure drept vițel iohannist, ci nu cățel! Ar fi orșicum mai impozant să devii un bou cât șifonierul prezidențial decâ un hămăitor flămând, oricât s-ar da el de dulău.

1 septembrie 2019 16:36

Mare minune! Cornel Nistorescu, veceul presei românești s-a apucăcat să-i măsoare startul lui Iohannis la campania electorală? Incredibil, exploziv, mare bombă mare, ditamai grenada nucleară pusă la loc de cinste de Haznaua 3. După ce același closet Nistorescu a încercăcat să-i fure sasului mahăr de la Cotroceni șapca, sau mai bine zis șepcălia cu pricina folosită în biroul oval de la Casa Albă, acum aceeași căcăstoare turcească în persoana lui Cornal Nistorescu vede peste tot capul cu figura adormită a lui nenea Klaus în toți parii de pe marginea drumurilor, deoarece cineva a amplasat acolo acei pari cheltuind un buget imens, pe care nenea Klaus l-a furat probabil de la binomul polinomului lateral paralel, care-l susține pe acesta să mai aibă un mandat. Tocmai de aceea trebuie să-l credem pe Cornel Nistorescu, cel care șade ca profetul politichiei românești între bucile PSD-ului și se uită-n zare în acel găoz precum se uită musca-n curul calului, în timp ce se hrănește de acolo cu prospăturile vești noi despre politichia românească în viziune bolșevicească, pentru că nea Cornel Nistorescu are pe cap nu o șepcălie ci un prezervativ, deoarece acolo între bucile PSD-ului au loc precipitații frecvente și ploi de cufureală, motiv pentru care nea Cornel își protejează peruca și moaca lui intelighentă de răspândac de știre pesediste. Să-l lăsăm pe nea Cornel Nistorescu cu prezervativul tras peste moaca lui patibulară de vizionar intelighent, pentru a medita profund anal la viitorul societății socialiste multilateral dezvoltate și înaintarea spre comunism, dar și la visarea vremurilor epocii trecute când nea Cornel era voluntarul prim de dat în gâți la securitatea opincarului ceaușist de tristă amintire. Muie! Cu respect vital plin de mândrie, Gușterul de la Antena 3!

1 septembrie 2019 15:42

Gabi În poza de mai sus este cel pe care 40% dintre romăni constant spun prin sondaje că îl mai vor încă 5 ani Președintele țării....Oare nu-s prea mulți romăni ne-patrioți, ne-romăni pur-sînge, soroșiști, rezistaci, securiști, stat-paraleliști, masoni, corporatiști, sufrageriști ?....Madam Dăncilă în toate sondajele de-a lungul timpului nu trece de 10 % ....Oare nu-s prea puțini patrioți și romăni pur-sînge *Inima lui Decebal și mîndria lui Traian* în țara asta? ....De ce oare ?....Pentru că Iohannis este inteligent, educat, sportmen, elegant, cunoaște la perfecțiune mai multe limbi străine, este european, experimentat în politică la nivel înalt, agreeat de mai marii lumii....un adevărat Om de Stat !.....Pe cînd Madam Dăncilă, numită de Dragnea ca Prim-Ministră *că nu știe să facă nimic* să o poată manevra după PSD-istu Negoiță vorbire, este împiedicată și-n vorbirea romănescă, nu știe nici o limbă străină decît să răspundă Okei....Okei....sau....Ehe....Ene....iar unii mai îndrăzneți strigă după ea pe stradă Analfabeta....Ce are dînsa în schimb?...Are *breoșe* și *deux pieces-uri* multe (de firmă) și scumpe !....cumpărate din fondul de protocol al guvernului.....

1 septembrie 2019 12:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.