Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va începe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budăi.

„Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt tipărite, sunt făcute primele plăţi către Poşta Română. De luni, începem efectiv plata noilor cuantumuri de pensii. După cum ştiţi, prin Ordonanţa 114, am prevăzut această majorare de punct de pensie, astfel încât la construcţia bugetului pe anul 2019 am avut bază legală şi am majorat”, a spus Marius Budăi.

Acesta participă la Comitetul Executiv Naţional al PSD.


Comentarii

Adevărat ministru al Muncii, cu nume de buzi, adică de veceuri la plural în limbaj folcloric. Tot e bine că nu-l cheamă Budigăi, că acest cuvânt înseamnă izmene și e un regionalims ardelenesc. Oare Munca asta trebuia să aibă neapărat minister? Că denumirea e completamente anacronică. Dar cum Dragnea a inventat ministere ca ăla al Pădurilor, ăla al Apelor, ăla al Ploilor, ăla al Aerului, precum și ăla al Deșertului, nu trebuie să ne mai mirăm. Problema e că toate bovinele ăstea și porcinele care-și zic miniștri sunt plătiți extrem de generos cu salarii europene pentru a mima munca, sărmanul cuvânt care la ei la nivel de ministere n-are nici o valoare, e coplet nulă. Muie!

31 august 2019 21:08

@HANS și GRETTEL II Mai imbecilule cu doua sece, tu habar n-ai ca nu poti fi in acelasi timp si baiat si fata ca doar erai vajnic luptator pentru familia traditionala. Asa cum iti spuneam, neam de imbecil, pnl si Iohannis nu ies sa zica ca nu sunt bani. Bani sunt acum. C as vezi tampitule socoteala e simpla. Salariul medie pe economie este 5 200 lei/lua. Din astia se retin pentru pensii 25%, adica 1300 lei/luna. In total sunt 5 500 000 de angajati. Deci intr-o luna se colecteaza (?????!!!!) 7. 150 000 000 lei ( adica 7,15 miliarde de lei) Dupa marirea pensiilor ( Ca erau mic, asta-i adevarul) pensia medie bva ajunge la 1250 lei/luna. Sunt 5 000 000 pensionari. Cat trebuie, prostovane pentru pensii pe o luna? Trebuie 1250X 5000 000= 6,25 miliarde. Deci sunt bani!!! Nu sunt pentru ca 3,75% se duc la pensii private, adica 0.25 miliarde. Dar pensiile speciale cine le plateste? Aici sunt 0,75 miliarde/luna. Iata ca abia, abia se ajung banii . Conditia principala este insa ca companiile ( o cacofonie normala) de stat falimentare ( Complexul energetic Hunedoara, Complexul energetic Oltenia , CFR Marfa ,Romaero, Compania Nationala a uraniului, Posta Romana etc.... sa-si plateasca contributiile la Pensii. De unde??????? Dar la anul, ma boule cand creste punctul de pensie la 1775 lei/luna de unde vor veni banii? Pentru asta ar trebui ca salariul mediu brut pe economie sa ajunga la 7 000 lei/luna? De unde???? daca esti bou, stai la iesele amnaca si rumega!!!

31 august 2019 20:17

HANS și GRETTEL II Acum, de ce nu scriu nimic lingăii de cururi penelisto-klausiste? Nu mai iese mutu de la Cotroceni să spună că nu sunt bani, că totul s-a făcut în detrimentul cetățenilor în general și a pensionarilor în special? De-acum trei ani anunța victorios și ridicol că nu mai sunt bani… Și? Vorbește, mutule, spune ceva, că ni-i dor de melodioasele tale vorbe…

31 august 2019 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.