Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a verificat miercuri, 27 august, modul în care sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş“ din Baia Mare, pe care ea l-a condus până anul trecut, mai exact 14 milioane de lei. Pentru această vizită, ministrul Sănătăţii a purtat o ţinută semnată de celebra casă de modă Valentino, în valoare de 2,210 dolari. Rochia maxi roşie, cu mâneci lungi şi imprimeu floral ivoir, este realizată din bumbac şi dantelă, conform descrierii produsului vestimentar de pe site-ul oficial al brand-ului. Ţinuta purtată de Pintea a fost sesizată de jurnalista Bianca Oanea.

Integral pe CurentulComentarii

v Important este ce face ministrul,nu cum se imbraca. Momentan d-na Pintea are o reputatie buna ca ministru. "Critica" vine din partea altei femei, care probabil nu o agreaza. Nici mie nu-mi place rochia din poza indiferent cine a creat-o. Poate pe orice femeie ar sta rochia asta. vorba lui Roman, ca dracu.

30 august 2019 16:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.