Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aici are dreptate şi Victor Ponta. Viorica Dăncilă şi-a greşit meseria. Dacă rămânea profesoară de lucru manual, bine făcea. Întrebată de ziarişti ce va face dacă nu va trece de votul de încredere din parlament, cerut de Constituţie în cazul schimbării structurii politice a guvernului, dna Dăncilă a răspuns: „categoric nu voi pleca“. Pe 26 mai, PSD a obţinut 23% din voturile celor care s-au prezentat, adică 12% din totalul alegătorilor. Parlamentul îi respinge guvernul. Iar dânsa, „nu voi pleca“. Dacă nici asta nu se cheamă „dictatură“, atunci nu mai ştiu eu ce înseamnă democraţie.

Iată declaraţiile premierului. „Dacă nu primim votul de încredere, Guvernul rămâne la forma iniţială şi vom găsi o altă formulă“. Adică, ne întoarcem la „să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica“. Cum adică guvernul rămâne la forma iniţială, dar în altă formulă? Ajunsă sub un stres teribil, Viorica Dăncilă nu mai judecă raţional. E total depăşită de importanţa şi gravitatea evenimentelor la care este parte însemnată.

Integral pe Adevărul