Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aici are dreptate şi Victor Ponta. Viorica Dăncilă şi-a greşit meseria. Dacă rămânea profesoară de lucru manual, bine făcea. Întrebată de ziarişti ce va face dacă nu va trece de votul de încredere din parlament, cerut de Constituţie în cazul schimbării structurii politice a guvernului, dna Dăncilă a răspuns: „categoric nu voi pleca“. Pe 26 mai, PSD a obţinut 23% din voturile celor care s-au prezentat, adică 12% din totalul alegătorilor. Parlamentul îi respinge guvernul. Iar dânsa, „nu voi pleca“. Dacă nici asta nu se cheamă „dictatură“, atunci nu mai ştiu eu ce înseamnă democraţie.

Iată declaraţiile premierului. „Dacă nu primim votul de încredere, Guvernul rămâne la forma iniţială şi vom găsi o altă formulă“. Adică, ne întoarcem la „să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica“. Cum adică guvernul rămâne la forma iniţială, dar în altă formulă? Ajunsă sub un stres teribil, Viorica Dăncilă nu mai judecă raţional. E total depăşită de importanţa şi gravitatea evenimentelor la care este parte însemnată.

Integral pe AdevărulComentarii

Ducu Rinciog Gânditi-va la EURO-scroafa Merkel si va convingeti instantaneu de pleonasm, nu?!

1 septembrie 2019 0:38

Ștefan Vlaston - BREAKING (fake)NEWS - euro-PUSLAMAUA Vera Jourova îsi baga poolla în gâtzii lu' copiii lu' Camelia Simicala - „Doamna comisar m-a informat că, pentru a promova protecția drepturilor copilului și pentru a consolida capacitatea sistemelor naționale de protecție a copilului, Comisia a dedicat trei ediții consecutive ale Forumului european privind drepturile copilului…Apreciez acest lucru, dar nu este suficient. Vorbim frecvent despre o justiție "prietenoasă cu copiii", dar, în fața unui caz concret, cum este cel al Cameliei Smicală, nu facem pași concreți. Eu nu mă voi opri, vă asigur. Lupta mea pentru Camelia este o prioritate, iar noul meu mandat este la început!”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini”.

1 septembrie 2019 0:36

Virginia Băi, oare romănii aștia chiar au înebunit cu toții ?....Să votăm o Cocoană aleasă de Dragnea și numită premier *că nu știe să facă nimic* să poată s-o manevreze cum a și făcut-o pînă să intre acesta la reeducare la Rahova....și de-o strigă unii pe stradă Analfabeta.....Iar să avem un Prim-ministru un Discotecar de a zăpăcit economia și finanțele țării prin idioata combinație a OUG 114 de au trecut 8 luni de atunci și tot se chinuie și acum să-i corecteze efectele negative și cu alte OUG-uri și-n Parlament...De am ajuns să importăm mult mai multe gaze naturale de la ruși la prețuri mărite de te întrebi dacă nu Teodorovici, un lipovean din Tulcea nu chiar are interesul rușilor în cap....Și am ajuns din exportatoare de energie electrică în zonă să importăm masiv de la țările vecine la prețuri mari...Dăncilă-Teodorovici ne-au făcut datori vănduți finanței globaliste pînă la a 3-a generație cu împrumuturile lor.....Cred că n-am înebunit cu toții în țara asta !!!.

31 august 2019 12:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.