Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Theodor Paleologu rămîne o umbră palidă a tatălui său. Și se mai scoate cu numele de familie, despre care mulți cred că înseamnă cine știe ce. Purtat de o beizadea, nu face mai mult decît un număr la o motoretă. Printre știrile cu Caracalul, am aflat că acest politician figurant la umbra lui Traian Băsescu va candida la președinția României din partea unui minipartid.

Paleologu și Tomac sunt locotenenții fostului președinte și „personalitățile” unui partid intrat tiptil în Parlamentul României și cu parlamentari europeni în baza unei șmecherii electorale bazată pe votul cetățenilor din Republica Moldova. Poate că acestora (recunoscători pentru pașaportul de cetățeni români) li s-au adăugat și ceva profitori ai celor zece ani de mari învîrteli și abuzuri, de bandă politică păguboasă țării pentru multe decenii.
Ei bine, nici n-a apucat bine să anunțe „marea veste” a candidaturii că Theodor Paleologu, cu vocea lui de Gâgă rămas de căruță, a început să-l cîrpească pe Mircea Diaconu. Mi-am imaginat că bietul Paleologu o fi băut ceva sau s-o fi înfuriat pe cine știe ce personaj interpretat de celebrul actor. Behăitul de Paleologu s-a grăbit să-l facă prost. A zice despre Mircea Diconu că este prost este ca și cum ai zice despre CT Popescu că este sărac și despre marinarul Băsescu, președintele cinstit al României.

Integral pe Cotidianul