Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cum veneam eu pe autostrada Pitești-București și lumina stinsă a verii se prelingea prin ierburi și porumbiști, iaca văd în depărtare un bolovan mare și negru din care rînjea chipul rotund al lui Klaus Iohannis. Strîng volanul și țin direcția spre dînsul, așteptînd un zmeu sau un dinozaur din filmele lui Spielberg. Numai că stîlpul înalt, ca o scobitoare înfiptă într-o chiftea, nu era un animal din Jurassic Park, ci capul rotund al lui Klaus Iohannis, mare cît bolovanul lui Sisif, dar prelucrat frumos în photoshop și cu sloganul de doi metri lîngă obrazul său întins și luminos, ca de nou-născut. Scria ce vrea căci fără sloganul cu pricina nimeni nu pricepe ce vrea omul acesta. Nu se auzeau nici aplauze, nici urlete, nici scrîșnelile sale devenite proverbiale, nu se i se vedea nici măcar începutul de cocoașă. Bărbia mîndră împungea aerul ca o apărătoare de coif teuton, iar haina costumului cădea frumos peste haina pierdută în întunericul tabloului uriaș. De pe cîmp trăgea un vînt bombănit, de parcă se transmitea un discurs trist al pădurii amenințată de chelirea de toamnă.

În clipa aceea am înțeles de ce președintele Iohannis își tot amîna discursul legat de retragerea ALDE și de criza guvernamentală. Aștepta să-i apară tablourile de brad săsesc pe marginea șoselelor, pe bulevarde și prin ziarele slugarnice. În acest peisaj provizoriu (probabil că unii lucrau și la busturile și la portretele președintelui, cele bune de ridicat la intrările în instituții și de atîrnat deasupra tablelor din sălile de clasă) orașul începea să urle Io-ha- nnis-Io-ha-nnis! Iar cînd adulația de peste cîmp i-a izbit timpanele, cînd i-a sosit vestea că este atîrnat peste tot, a ieșit să ne citească noua și marea sa înjurătură la PSD:

” Degringolada de la nivelul guvernării, care s-a accentuat în aceste zile, confirmă disprețul cu care PSD și ALDE continuă să-i trateze pe români. Propriile lor interese sunt, din nou, mai presus de interesele cetățeanului și de guvernarea acestei țări pentru oameni”.

Integral pe CotidianulComentarii

@ 29 august 2019 7:19 și 29 august 2019 7:23 (2) Apropo, tu când vrei să postezi ceva, după ce apeși clic pe butonul de postare, dacă-ți îngheață sau încremenește ecranul, asta înseamnă că ai o conecție la internet cu viteză mică, iar încremenirea ecranului e datorată atât vitezei mici a conecției tale de internet cât și de cât de mare e traficul de internet la momentul respectiv în conecția ta de internet, pentru că un trafic de internet aglomerat încetinește și el viteza conecției de internet. Așa că tu NU trebuie să mai apeși de câteva ori pe butonul de postare a unui comentariu când ai ecranul cu imaginea pe el încremenită, pentru că postarea ta se va posta de mai multe ori și nu e bine, așa că tu apeși odată cu clic și aștepți apoi ca imaginea de pe ecran blocată să dispară, ea va dispare când viteza conecției tale își va reveni la normal după câteva momente. Succesuri!

29 august 2019 19:46

@ 29 august 2019 7:19 și 29 august 2019 7:23 (1) Băi filozofule găunos, tu ăla care te semnezi la plural, dar judeci la nula, adică la nimic. Tu te întrebi retoric ce a făcut Iohannis pentru țară, dar înșiri acolo numai din atribuțiile guvernului și din ceea ce a făcut guvernul PSD pentru țară, la negativ vorbind, că la pozitiv, una e să crești pensiile cu 20 de lei și să triplezi pensiile speciale, sau să dublezi încă idată salariile parlamentarilor și încă odată pensiile speciale, dar să mai creșți și pensia minimă cu încă 20 de lei. Tu, ori ești cretin, ori ești idiot, ori ești și una și alta dar ești și retardat. Chestia cu NATO și americanii și Deveselu e o treabă ce ține de noi, NATO și americani ca aliați politici și economici și militari, era necesară, pentru că Rusia și Putin nu dorm. Bugetul țării NU e atribuția președintelui țării, e la mâna guvernului, e creat de guvern și e cheltuit de guvernul țării care e de la PSD. Băi imbecilule, trezește-te-n pula calului la realitate, nu te mai bâlbâi cu postările tale idioate postate de mai multe ori, ca un cretin.

29 august 2019 19:45

Virgil Cum dracului cei 40% in sondaje din populatzia care voteaza in Romania pe care se bazeaza Iohannis sunt prosti, nepatriotzi, neromani adevaratzi, sorosisti, rezistaci, StatParalel-isti, securisti, masoni, corporatisti, sufrageristi ....iar doar cca 10 % care ar vrea-o pe Madam Dancila promovata ca Presedinte sunt Patriotzii de Serviciu ai natziei, bunii romanii ....De zici ca-n tzara asta Patriotismul a fost confiscat de Dancila si PSD-istii ei...Tzi-ai dracu de hotzi cu Baronizmul si Nepotismul vostru PSD-ist...ca a-tzi vandut tot interesul romanesc UDMR-ului in Ardeal, tradatori ordinari....

29 august 2019 16:15

gabi JALNIC, jalnic articol....halal! Atunci cand nu mai ai de ce te lega, gasesti mizerii...asta ti-e nivelul! Presedintele Klaus Iohannis ne-a reprezentat cu cinste la toate nivelele, asa cum nu a facut-o nimeni pana acum. Sunt foarte multi care gandesc asa. Merita din plin un alt mandat, iar obraznicii d-astea pastreaza-le pentru acolitii tai.

29 august 2019 11:27

noi PSD a trebuit sa fie inlaturat de la guvernare - ceea ce a reusit Johanis&Co, deoarece PSD a lucrat pt propasirea Poporului : majorarea salariilor, a pensiilor, facilitati pt tineret, studenti, elevi, sprijin pt spitale si medici, gradinite si scoli finantate, deci, PSD trebuie alungat urgent, caci Bugetul Tarii trebuie jecmanit la sange de haitele flamande usr, pnl, pmp, de austrieci, de americani, de tradatorii si dusmanii romanilor. Vorba lu' Ceausescu : "acesta insemana sfarsitul Romaniei" !

29 august 2019 7:23

noi Mardeiasii de serviciu, ai lu' "geaca rosie" care-l tot agreseaza pe dl. Nistorescu, ziarist de mare talent si etica, deci, acesti mercenari, sunt invitati sa demoleze afirmatiile ziaristului, cu ARGUMENTE LOGICE, CONCRETE, POLITICE, in favoarea johanisului. Adica, ce-a facut bun pt cetatenii Tarii, acest johanis - exceptand instalarea clientilor din Deveselu de pomina langa Caracal, cum a ridicat invatamantul, sanatatea, daca a stopat macelarirea padurilor si exportul de cherestea in Austria iubita, etc. Nimic, zero barat a facut johanis pt. Romania, decat violenta, anarhie, rezistaci.

29 august 2019 7:19

Metamorfozare! (2) Voluntarul turnător al securității ceaușiste, Nistorescu, e precum soldatul Șveg sau precum Itzik sau Ștrull când erau cătane, noroc că atunci nu era comandantul Klaus care să stârnească ditamai răzbelul politic din România. După curul cu care judecă Nistorescu, sărmanul primar sas ajuns voievod la Cotroceni nu știe ce vrea, așa cum nici boborul nu știe ce vrea Klaus, că deh, boborul a fost obișnuit să știe ce vrea numai de la PCR și de la PSD, că ăilalți sunt nepatrioți, soroșiști, naziști, etc. Sărmanul primar rătăcit la Cotroceni, e ceva distinct față de bravul patriot stalinist Nistorescu ce s-a angajat voluntar ca turnător și neom de dat în gâți la securitatea opincarului ceaușist de tristă amintire. Sărmanul Nistorescu, nu vede decât o maimuță blondă cu mantie care e mahăra PSD, că dacă cneazul de Teleorman a ajuns la oncă, numai maimuța blondă a rămas să aranjeze ploile țării după cum n-o duce capul, pentru că sărmana muiere e complet idioată, numai Nistorescu o vede în subsidiar ca pe Mafalda politichiei românești. La finalul editorialului lui căcănăresc, lui Nistorescu i se face foame, că-ncepe să aibă pohtă de haleală, așa că Viorica Vasilica Dăncilă o să vină cu cârnațul lui Dragnea în mână ca să i-l bage-n varza lui Cornel Nistorescu, înainte de a ne căca noi muștarul peste cârnatul cu varză respectiv. Muie!

28 august 2019 23:45

Metamorfozare! (1) Cornel Nistorescu s-a metamorfozat din veceul presei pesediste în căcăstoarea turcească a presei românești, așa vrea el, că buda turcească e aia pe care o știe toată pulimea, n-are scaun ci numai două forme de tălpi metalice pe care orice individ care vrea să se cace își pune picioarele, după care-și lasă izmenele pe vine să se ușureze în gaura scurgerii excrementelor, sau mai bine zis în capul lui Cornel Nistorescu ce apare din gaura respectivă înainte ca primul jet de căcat să-l lovească-n freză.

28 august 2019 23:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.