Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ce Targaryen, ce Stark, ce Lannister? Diaconu, nenică! Şi Barna, şi Dăncilă, şi Iohannis! Şi poate şi Paleologu şi Florin Călinescu şi Pleşoianu, vor spune, probabil, unii dintre voi, doar că susţinătorii acestora sunt atât de puţini încât, cu voia dumneavoastră, îl voi lăsa deoparte pe aceştia din urmă.

Acţiunea sezonului-surpriză Game of Thrones, scris, prin urmare, de George Martin în colaborare cu consultanţii israelieni şi Andrei Caramitru la replici, stă să înceapă. Iar poporul român, distribuit în rolul de white walkers pe canapele, cu telecomanda în mână, se crede că se va încolona în această toamnă pentru a distribui pecetea Casei de România pe fiţuica de vot. Doar cântecul de Gheaţă şi foc lipseşte. Adică foc e din plin, că ard toate pădurile lumii, minus cele din România, care nu mai există, dar gheaţa s-a încăpăţânat să rămână în inima mică a domnului Tăriceanu, retras, iată, într-o îmbufnare cruntă de la grandioasa guvernare PSD-ALDE.

Integral pe Adevărul