Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Arde planeta! Ultimele imagini făcute publice de către cei de la NASA sunt de-a dreptul apocaliptice. Totul s-a aflat acum. Este foarte grav. Incendiile de vegetație au ajuns și în Africa și mistuie hectare întregi de pădure.

Este de-a dreptul șocant ceea ce se întâmplă din cauza încălzirii globale. Incendiile din Amazon și cele din Africa cele din Siberia nu sunt singulare. Și pădurile din Africa sunt într-un pericol poate chiar mai mare, aşa cum dezvăluie mai multe hărţi realizate de sateliţi ai NASA, anunță cei de la BBC.

Integral pe CapitalComentarii

Apel catre DIICOT De (cel putin) 20 de ani diverse ECO-group-uri infractionale încerarca (cu obstinatie) sa induca corpului social (victimelor actiunilor lor subversive) panica cu privire la fenomene (meteorologice si/sau astronomice) din sfera aleatorului. Dat fiind ca atari activitati intra în mod vadit sub incidenta CAODULUI PENAL în vigoare, solicit începerea URMARIRII în cazul publicatiilor care colporteaza astfel de "stiri", în scopul identificarii si ANIHILARII / LICHIDARII autorilor reali ai acestor fapte PENALE. Cu multumiri anticipate si respect, Paulus

1 septembrie 2019 0:14

ALDEbaran Corect!E un ciclu natural,carea mai fost pe Pamant...atata agitatie si trotinete electrice!

27 august 2019 19:09

Cine dracului poate crede că această imagine este reală? Măh idioților, bine că OCULTA a inventat fotoshopul! Uite de ce l-a inventat. Ca să-i sperie pe proști! Aprind băieții pe ici pe colo niște „hectare întregi” de pădure, cum ziceți chiar voi, apoi puneți titluri cum că - săriți! - „arde planeta”! Dacă ați mai și mâna pe carte, ați afla că Soarele a intrat într-un ciclu de calm până în 2030, că gheața din Groelanda se topește mai degrabă din cauza căldurii interne a Pământului, că topirea calotelor polare determină scăderea salinitții apelor din jurul acestora, care devin mai ușoare, iar curenții ce aduc ape calde, sărate și mai grele dinspre Ecuator se subduc sub apele mai puțin sărate de la altitudinile polare. Prin acest mecanism se oprește topirea și începe refacerea calotelor polare, ba chiar și întrarea într-o minieră glaciară! Fenomenul este natural și ciclic. Mănâncă kaka cu polonicul cei care vorbesc despre încălzire globală. Termenul corect este de schimbări climatice, care au mai fost și vor mai fi, fie în sus pe termometru, fie în jos.

27 august 2019 19:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.