Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe un ton diferit, de această dată, a vorbit Gigi Becali despre eșecul usturător 4-0 suferit de FCSB în fața lui Gaz Metan Medias. El a spus că nu este foarte suparat, susținând că echipa sa este în grafic, intrucat obiectivul este calificarea în grupele Europa League.

„Ce am vrut? Calificare în Europa. Suntem la un pas de calificare în Europa. E adevărat că te superi când te bate Mediaș și tu aduci jucători cu salarii de 15 mii de euro. Dar având în vedere că am avut strategia de a odihni 4 jucători și mai sunt 3 jucători care să revină… Cea mai mare nenorocire este că nu avem atacant. Asta e situația, o accept așa cum este.

Ce s-a întâmplat aseară nu se întâmplă în o sută de ani! 2 portari, două greșeli! 2 fundași, două cartonașe roșii! Salomao da pe lângă minge, Roman s-a băgat peste Oaida să nu dea gol. Le-am spus băieților că ne calificăm joi. Guimaraes e de nivelul lui Hermannstadt. Noi suntem în grafic în cupele europene. Noi nu ne batem cu CFR, noi ne batem cu Botoșaniul! Le-am zis jucătorilor că trebuie să facem bani, că asta e o afacere. Vrem calificare în Europa! O să le dau cu calificarea în cap. Aseară nu a fost lucru omenesc, dracii și-au băgat coadă”, a spus Becali.

Integral pe Evenimentul Zilei