Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Putere. Doar putere. Cât mai multă putere. Mai multă decât oricine. Dacă s-ar putea să aibă mai multă decât Klaus Iohannis ar fi excelent. Este idealul lui, este scopul pentru care trăiește deși, la cei 67 de ani pe care îi are, ar putea să-și ducă viața liniștit din pensia specială pe care ar încasa-o în urma celor șapte mandate din Parlamentul României. O pensie care, în nesimțirea ei, ar fi îndestulătoare alături de profitul produs de afacerile lui. Dar pe Tăriceanu nu-l interesează puterea banilor, e prea puțin pentru gusturile și tabieturile lui de cocon adăpostit în casa lui Dan Amedeo Lăzărescu.

Tăriceanu vrea mai mult. Vrea putere politică, putere de decizie, de conducător, vrea puterea de a face jocuri în favoarea lui. Iar dacă jocurile nu-i ies, măcar combinator politic să fie. Tăriceanu nu se mulțumește cu a fi membru într-un partid, el vrea să fie și partidul și liderul lui. Și mai vrea și alte partide prin apropiere, care să-l susțină și să-l propulseze mai sus. Cât de sus? Oricât de sus, aici nu are limite.

Integral pe Naţional