Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Baza aeriană din zona localității Borcea (județul Călărași) servește pentru staționarea, decolarea și aterizarea aeronavelor F-16, acestea fiind, la ora actuală, cele mai noi avioane de luptă ale României. Militarii din Cazarma 727 de la Fetești (Borcea), în care funcționează una dintre cele mai importante baze aeriane ale României, nu pot asigura controlul antiterorist la punctul de intrare în unitate.

Această situație este recunoscută într-un document intern elaborat de specialiștii Ministerului Apărării Naționale (MApN), care precizează următoarele: “Starea de degradare accentuată a facilităților existente nu permite exercitarea controlului tehnic antiterorist pentru personal și autovehicule”.

“Punctul de control acces în cazarma 727 Borcea aflat în zona de nord a cazărmii și căile de acces interioare nu asigură facilitățile optime afluirii – defluirii personalului și tehnicii militare, controlul, securitatea și fluidizarea traficului conform standardelor aplicabile (...), zona socială a unității nu este inclusă în zona de securitate a punctului de control acces actual”, menționează același document.

Integral pe România LiberăComentarii

Marta Sigur vine vreun migrant colorat si se arunca in aer in Romania.... Rahat cu apa rece! Deja sunt victime-ale prostiei, bineinteles! Cat de departe merge pupatul intre buci!

26 august 2019 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.