Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cancelarul federal german Angela Merkel şi preşedintele francez Emmanuel Macron au îndemnat duminică, în cadrul summitului G7 de la Biarritz, la "extinderea" cu alte ţări şi la "întărirea" financiară a coaliţiei internaţionale care ajută ţările din Sahel, relatează Afp.

La finalul unei reuniuni a G7 consacrate Africii, cancelarul german şi preşedintele francez au exprimat necesitatea "schimbării de scară şi de metodă", potrivit lui Macron, pentru că "situaţia nu încetează să se deterioreze" în regiunea Sahel, potrivit Angelei Merkel.

În acest scop, ei au anunţat crearea unui nou parteneriat, ale cărui modalităţi vor fi fixate în cadrul unei conferinţe franco-germane ce va avea loc până la sfârşitul anului, a precizat Merkel. "Germania se simte foarte angajată", a subliniat ea.

Integral pe România LiberăComentarii

Halim Salam Aviand in vedere ca arabii sunt semiti... imi pare ca atitudinea lui Macron si Merkel este foarte anti-semita!

26 august 2019 1:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.