Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daniela Dincă, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dincă a explicat cum de s-a întâmplat coincidența de a trece cu mașina prin fața casei tatălui său fix în timp ce Alexandra Măceșanu se afla acolo.

„Eram în interes de serviciu, am fost la Dăbuleni, urma să revin la Arad fiindcă la 6 eu aveam pe cineva care trebuia să-mi vină la firmă, eram în întârziere. Eram împreună cu fratele meu și cu angajata. Am plecat noaptea și am ajuns dimineața acolo. Eu miercuri dimineața am plecat.

Nu-l mai văzusem pe tata de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, de la înmormântarea bunicii. În ultimii ani nu am vorbit prea des, aproape deloc. Nu se stricaseră relațiile, doar nu se mai comunica”, a spus Daniela Dincă.

Întrebată dacă crede că a recunoscut crimele doar ca să acopere pe cineva, Daniela Dincă a spus că nu are de unde să știe acest lucru fiindcă nu a putut lua deloc legătura cu tatăl ei de când a început ancheta. „Nu ni s-a permis să-l vedem. Am cerut să-l vedem și nu putem până nu se termină ancheta”.

Fiica lui Dincă a spus că atunci când a trecut prin fața casei inculpatului a văzut ieșind din curte două persoane. „Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”.

Daniela Dincă a spus că nu crede că tatăl ei făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane, „Mi-e greu a crede că făcea parte. Dar luând în considerare cum era relația dintre noi, nu pot garanta. Dar din ce ne-au spus autoritățile, el e vinovat. Noi nu știm ce să mai credem”.


Comentarii

claudiu vasilescu minciuni. astia a lui dincasunt membri in gruparea de crima organizata. fiica si sotia lui dinca preluau minorele , mergeau la arad si le predau fiilor care le treceau granita si le duceau in italia

26 august 2019 15:54

xyz Fii si fiicele acestui criminal psihopat, trebuie sterilizate, pt prevenirea continuarii mostenirii genetice de criminali in serie ! Familia asta trebuie evitata, sunt mincinosi patologic, cruzi, dementi, si, unul sau toti, vor repeta, in viitor, crimele oribile ale lu' tat-so.

26 august 2019 8:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.