Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În următoarele patru săptămâni, temperaturile se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în întreaga țară, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 26 august - 23 septembrie.

Astfel, în săptămâna ce urmează (26 august - 2 septembrie), valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului. În același timp, regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Și în săptămâna 2 - 9 septembrie temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor putea avea o tendință ușor deficitară, local în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Integral pe Hotnews