Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Diaconu a declarat că ar încerca să candideze la prezidenţiale şi că are nevoie de sprijin ca să poată strânge cele 200 de mii de semnături necesare.
Acesta a declarat că preşedintele ţării trebuie să fie preşedintele tuturor şi că este singurul independent adevărat. Mircea Diaconu a spus că primeşte sprijinul tuturor celor care doresc să îi susţină candidatura, de la partide, la oameni obişnuiţi

Integral pe CotidianulComentarii

Margareta Ce ma bucur eu de candidatura lui Mircea Diaconu ca rupe masiv din voturile lui Dancila, si asa putzine si ca nu se v-a califica Madama in turul doi....ocazie cu care scapam de ea din fruntea Guvernului....este rusinos pentru popor sa te conduca una dupa care se striga pe strada dupa ea Analfabeta....Mai este din gasca PSD-ista si Pleshoianu ce va lua voturile Aripii Mafiote Dragniste....Asa ca Madam Dancila de iese a 4-a pe lista sa fie multzumita !....

26 august 2019 11:39

ovi Mirciulica, mai bine candideaza la postul de lingau la antena lui Gadea...sau la antena lui Ghita...

26 august 2019 7:32

v Mircea Diaconu parea un om serios, dar cu aceasta candidatura la prezidentiale, cind nu are nici o sansa, icep sa ma indoiesc de capacitatea lui politica

25 august 2019 23:26

Klaus Meine (2) Dar, să revin la Mircea Diaconu, un om excepțional, integru, bine intenționat, dar mult prea novice-n politichie. E posibil ca Mircea al nostru să facă o minune și sa ajungă-n turul 2, dar să câștige la final nu prea cred. Cele afirmate de el despre zâzanille politice dintre președinți și premieri sunt o realitate a politicii, care politică murdară practicată de un guvern ostil președintelui în cazul actual, a avut rezultatele respective. În cazul Băsescu, e limpede, stârpitura chioară și strâmbă n-a meritat de la bobor decât flegmele zglobii ale lui Adrian Zglobiu de la Constanța la momentul respectiv. Dar să fim sinceri, Mircea Diaconu a candidat la euro-alegeri pentru bani, că funcția e plătită lunar cu un munte de bânet în euro, circa 330.000 euro pentru un mandat plin. Mă așteptam ca Mircea Diaconu să candideze din nou la euro-alegeri, dar n-a făcut-o poate fiindcă era convins că nu va reuși încă odată, sau poate că n-a avut posibilitatea și timpul necesar pentru așa ceva. Sau intenția lui despre prezidențiale era bine conturată de la momentul reușitei la alegerile euro unde a reușit de unul singur. Șanse există, dar pentru prezindențiale nu sunt suficiente. Eu îi doresc sincer succes, va avea nevoie. Care va fi epilogul, vom vedea!

25 august 2019 23:11

Klaus Meine (1) Am toată stima și un deosebit respect pentru Mircea Diaconu. Păcat că PNL nu l-a sprijinit pentru alegerile euro-parlamentare la acel moment, dar Mircea Diaconu a reușit și singur până la urmă. Era nevoie atunci la momentul reușitei ca PNL să-i dea un semn de reconciliere, dar atunci era papagalul ăla de Crin Antonescu și gașca lui de nulități la conducerea PNL, așa că toată gașca aia de dobitoci în frunte cu Crin Antonescu au preferat să scufunde PNL în cloaca poPULArilor europeni, numai pentru ca țoapa de nevastă a lui Crin Antonescu să ajungă mare sculă de vicepreședinte al PE.

25 august 2019 23:10

Adrian Pacat ca PSD si ALDE nu au cazut la un acord: adica de a sprijini pe cineva din afara coalitiei. Separat, nici Dancila si nici Tariceanu nu prea au sanse sa treaca de turul 1. Chiar daca masina de partid a PSD s-ar pune in miscare la turatie maxima, aceasta ar trece, poate, de turul 1 dar in nici un caz sa castige turul 2. Daca l-ar sprijini pe Mircea Diaconu, acesta ar castiga din primul tur.

25 august 2019 21:07

@Europeanul Fac paru cu tine ca la alegeri va avea mai putin de 200 000 de voturi. Imi deschid un cont si-ti dau adresa de e-mail, daca pierzi imi transferii in cont 5000 euro? Daca castigi (pt ca-i imposibil pentru un independent sa ia 200000) eu iti transfer.

25 august 2019 17:23

Europeanul Semnătura mea o are. La ce ofertă este acum "pe piață"... Îi mai trebuie 199999 de semnături. Nu sunt imposibil de strâns, dar cam cu atâtea va rămâne și la alegeri.

25 august 2019 17:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.