Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidenţiale din partea Partidului Mişcarea Populară, pe care preşedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Băsescu, a făcut-o duminică la Colegiul Naţional al formaţiunii.

De asemenea, Băsescu l-a propus pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei electorale a PMP pe Mihai Neamţu.

"După cercetări şi analize, am ajuns la concluzia că trebuie să vă fac astăzi două propuneri: pe Theodor Paleologu pentru candidatura la funcţia de preşedinte al României şi pe Mihai Neamţu pentru funcţia de purtător de cuvânt al partidului şi al campaniei electorale", a precizat Băsescu.

Acesta a adăugat că preşedintele PMP, Eugen Tomac, se va ocupa de conducerea campaniei prezidenţiale.

"Conducerea campaniei şi-o va asuma preşedintele partidului. Având în vedere că nu candidează, este primul responsabil de funcţionarea partidului în campanie şi de mobilizarea partidului", a spus Băsescu.

Potrivit acestuia, Theodor Paleologu este "unul dintre puţinii absolvenţi ai Universităţii de la Sorbona, secţia Filozofie, dar oricum absolvent de mare universitate internaţională, care ar vrea să devină preşedinte al României".

"Prin această revenire a o parte dintre intelectuali către partid văd construcţia viitoare. Ar trebui să ne angajăm la a fi un partid de 10% în 2020 şi un partid care să crească spre 25-30% în 2024. Dar această construcţie trebuie consecvent urmărită şi susţinută. Dacă noi am mers în campania de europarlamentare pe construcţia europeană, acest element nu va lipsi din campania prezidenţială. Va trebui să fie un program care să evite înjurăturile specifice politicii româneşti, va trebui să fie un program care să dea o viziune despre România viitoare", a subliniat Băsescu.


Comentarii

Mihai Ortacu, văr cu minerul Gândac Măi fraților, dar cum se face că Miron Cozma, ciulafărul huilei, pardonez, luceafărul huilei, nu căcatândidează și el la prezidențiale? E sigurul pulăr care ar reuși dar numai dacă ar câcatândida din partea PSD, dar cum acolo e Viorica Vasilica Dăncilă, nu e posibil. Mă mir cum încă nu și-a anunțat intenția să căcatândideze la prezidențiale, curul ăla nebărbierit de Liviu Pleșoianu, așa cum nici Șerban Nicolae, la fel, încă nu și-a anunțat intenția să căcatândideze și el la prezidențiale, mai ales că e expertul în sex anal al PSD, poponar în drept kaka cum laudae. Haznaua 3 are un update, pardon o știre proaspătă, că update e pă engleză, cum că din ocnă, Liviu Nicolae Dragnea câcatândidează și el la funcția de președinte al găștii de reparatori de roabe ale parcului auto de la Rahova. Un alt update, Varanului i-a explodat coiul la care a avut infarct la ocnă, explozia fiind una termo-nucleară de 10 megatone.

25 august 2019 23:28

Ghyury Funar Senzațional! Exploziv! Atomic! Nuclear! Pemepulele l-au ales pe peleo ologul Paleologu căcatândat la prezidențiale, dar și pe rebutul ăla de Mihai Neamțu trompetă de cacampanie electorală a primului. Ăștia vor reuși să facă o leacă de praf, în rest nimic. Muie!

25 august 2019 23:17

Europeanul Dacă n-au de unde, ce să facă? Se lucrează cu materialul clientului.

25 august 2019 17:34

je Comica figura Palelologu jr, chiar penibila, tipul e prostut rau, panglicar si lozincar gaunos !

25 august 2019 15:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.