Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imagini șocante în Târgu Mureș. Un interlop, membru al clanului Barcsa, din Reghin, s-a plimbat călare pe un cal, chiar prin fața IPJ Mureș. Zeci de persoane au plecat, apoi, pe străzile orașului.

Un întreg alai l-a însoțit pe un membru al clanului Barcsa, din Reghin, pe strada din Târu Mureș care trece prin fața Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș. „Cu toții să trăiască, numai noi să nu murim”, a strigat, din șaua calului, membrul clanului care și-a continuat călătoria, însoțit de zeci de simpatizanți. Imaginile șocante au fost postate pe Youtube, sîmbătă.

Membrii clanului Barcsa din Reghin au fost trimişi în judecată de DIICOT, în anul 2016.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Nea Costel Ce mecle de prosti au!

26 august 2019 1:20

Miai Nu vedeti ca sunt romi? De ce faceti descremenare? Ce, romii e interlopi? Hai sictir, sa fii la limita legii, adica interlop, e o jignire pentru un adevarat rom! Si ce fizic au? Inca putin si ii faceti si grasi si bocci când ei sunt dupa tiparul lui Alain Dellon, zis si Parpanghei sau Parpangell?

25 august 2019 16:52

noi Figuri de handicapati-retardati-nascuti criminali-borfasi, jegurile din poza merita parnaie pe 25 ani sau pe viata. N-apuca jegurile astea sa conduca pe nimeni in Romania, caci n-au viata lunga, se omoara intre ei, la 35-40 ani zac la 2 m sub pamant.

25 august 2019 13:50

Mihai Asta nu-i nimic....Interlopii vor conduce țara asta în ritmul în care mergem....Alde aștia din poză vor fi Parlamentarii și Guvernanții noștrii de mîine....Întracolo se îndreaptă Romănia !....

25 august 2019 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.