Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După aproape 15 ani de televiziune, astrologul Neti Sandu, a afirmat că sănătatea îi este profund afectată din cauza scrisului zilnic al horoscopului.

Sâmbătă, Neti a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care explică starea pe care o traversează în acest moment.

„Urasc sa scriu horoscoape. Mi-am distrus organismul, creierul, totul. Am, n-am chef, eu trebuie sa scot ceva interesant. Simt ca scrisul mananca din mine. Imi place, dar nu asa fara masura. Cand plec in concediu, trebuie sa las horoscopul pentru mai multe publicatii in avans. Pentru mine este o pedeapsa. Este ucigator sa scrii incontinuu si sa ramai fresh, mai ales cu un program matinal. Nu-mi prieste”, a declarat Neti Sandu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

v D-na Sandu, majoritatea salariatilor fac cam acelasi lucru in fiecare zi si ori le place ori nu, se duc la serviciu, deoarece au familie si traiesc din salariul pt munca prestata. Sint putini care-si permit sa abandoneze serviciul, doar daca au o sursa de venituri din afara familiei.

25 august 2019 16:40

Gramaticus Mai ales când, vorba Poetului, n-ai nimic a spune și doar înșiri cuvinte goale ce din coadă au să sune!

25 august 2019 15:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.