Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia franceză a folosit sâmbătă tunuri cu apă şi gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii antiglobalizare în oraşul Bayonne, situat în apropierea staţiunii Biarritz (sud-vestul Franţei), unde sâmbătă a început summitul G7, transmite Reuters.

Un elicopter al poliţiei a supravegheat zona unde s-au strâns demonstranţii, dintre care mulţi purtau măşti.

Anterior, mii de activişti antiglobalizare, separatişti basci şi 'veste galbene' franceze au participat la un marş paşnic de-a lungul frontierei dintre Franţa şi Spania, cerându-le liderilor ţărilor din G7 reuniţi la Biarritz măsuri concrete pentru soluţionarea principalelor probleme globale.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v Demonstrantii lor trebuie sa fie instruiti de # rezist si altii care nu "admit" ca demonstrantii sa fie tratati cu gaze si tunuri cu apa. "Cred" ca toti jandarmii lor o sa fie trimisi in judecata. Jandarmii lor au "ascultat" ordinele lui Carmen Dan

25 august 2019 16:46

Europeanul Gaze lacrimogene!? Cum așa? Să le modifice ADN ul demonstranților?! Și "tunuri cu apă"! La ei este voie? Numai în România nu se poate, nu?

25 august 2019 15:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.