Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O cheleneriță din Arad susține că a fost bătută la locul de muncă de niște clienți, un bărbat și o femeie, care au continuată să o bată deși nu mai era conștientă.

„Eram la serviciu și stăteam la masa ospătarilor, împreună cu o colegă care mânca. La un moment dat au apărut cei doi pe terasă (n.red. – soț și soție). Nici măcar nu m-am uitat spre ei. O altă colegă s-a dus să-i servească. Între timp un coleg s-a întors de la magazin și a trecut pe lângă masa lor. Fiindcă îi cunoștea, colegul meu s-a oprit să îi salute. În acel moment, ea (n.red. – soția lui Varga) a arătat cu mâna spre mine și a făcut un semn din cap. M-am uitat discret, cu coada ochiului spre ei, fără să întorc capul. Imediat după aceea, colegul meu a venit de la ei de la masă spre noi, iar eu l-am întrebat dacă e bai ceva. Nici nu am apucat să întreb mai multe sau să îmi răspundă, că din spatele lui venise individul respectiv direct spre mine, eu stând pe bancă. S-a încruntat și mi-a adresat mai multe jigniri, spunând că toți ospătarii de la acest local facem figuri și că o să dea foc barului, cu noi înăuntru. În spatele lui a venit și soția lui, care direct mi-a dat câteva palme. Apoi a intervenit și el cu un pumn. Am căzut și m-am împuns în bancă, dar am dat și cu capul de spătar. Mi s-a rupt filmul câteva secunde, iar ei au continuat să mă lovească. Lucrurile acestea se vor vedea și pe filmare”, a povestit tânăra agresată pentru specialarad.ro.


Comentarii

Lute Ei bietii politisti ce sa faca doar acesti sunt baroni locali ,sunt sefii lor si conduc judetul ,daca e nevoie o sa-i ajute chiar sa puna foc restaurantului iar oamenii aia care munceau acolo din greu ce or fi niscai cocalari ,baroni ,lideri de partide sau rudele astora nu ai trebuiesc batuti si pusi la punc .Ei biata tara astia te va conduce !!

25 august 2019 12:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.