Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

UPDATE Eugen Teodorovici şi-a început discursul cerând aplauze pentru bugetarii jigniţi de PNL.

UPDATE Președintele PES Sergei Stanishev a lăudat performanţele Vioricăi Dăncilă de la preluarea conducerii PSD.El a afirmat că socialiștii europeni o sprijină pe Dăncilă și au încredere în angajamentul și activitatea sa ca lider și ca premier.
„Dragă Viorica, dragă prieteni sunt fericit sincer să fiu din nou aici, la un eveniment atât de important la București, cu dvs. Trebuie să vă mărturisesc că sunt un adevărat veteran al evenimentelor din democrația social românească. Am fost alături de voi în momente dificile, dar mereu am avut încredere că sunteți un partid puternic, cu rădăcini adânci și că sunteți capabili să depășiți orice provocări și să mergeți înainte. Permiteți-mi să exprim adminsitrația mea personală și a familie social-democrat euroepene pentru Viorica Dăncilă, liderul PSD și premierul României. Viorica și-a asumat conducerea partidului într-un moment dificil și a demonstrat că are curajul și capacitatea de a îi unii pe membrii partidului. Nu e un secret faptul că au exitat probleme și dificultăți între dialogul PSD și PES. Dar în luna iunie a refăcut dialogul cu PES și efoturile aparțin Vioricăi Dăncilă. PES a recunoscut statutul de membru plin al PES. Am făcut această pentru că avem încredere în angajamentul dumneai, în activitarea sa ca lider și premier”, a declarat Serghei Stanişev.

UPDATE Mihai Fifor a deschis lucrările congresului extraordinar al PSD.

UPDATE De la Congresul PSD lipsește Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe Cotidianul