Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate candidatul PSD la alegerile prezidenţiale

UPDATE Eugen Teodorovici şi-a început discursul cerând aplauze pentru bugetarii jigniţi de PNL.

UPDATE Președintele PES Sergei Stanishev a lăudat performanţele Vioricăi Dăncilă de la preluarea conducerii PSD.El a afirmat că socialiștii europeni o sprijină pe Dăncilă și au încredere în angajamentul și activitatea sa ca lider și ca premier.
„Dragă Viorica, dragă prieteni sunt fericit sincer să fiu din nou aici, la un eveniment atât de important la București, cu dvs. Trebuie să vă mărturisesc că sunt un adevărat veteran al evenimentelor din democrația social românească. Am fost alături de voi în momente dificile, dar mereu am avut încredere că sunteți un partid puternic, cu rădăcini adânci și că sunteți capabili să depășiți orice provocări și să mergeți înainte. Permiteți-mi să exprim adminsitrația mea personală și a familie social-democrat euroepene pentru Viorica Dăncilă, liderul PSD și premierul României. Viorica și-a asumat conducerea partidului într-un moment dificil și a demonstrat că are curajul și capacitatea de a îi unii pe membrii partidului. Nu e un secret faptul că au exitat probleme și dificultăți între dialogul PSD și PES. Dar în luna iunie a refăcut dialogul cu PES și efoturile aparțin Vioricăi Dăncilă. PES a recunoscut statutul de membru plin al PES. Am făcut această pentru că avem încredere în angajamentul dumneai, în activitarea sa ca lider și premier”, a declarat Serghei Stanişev.

UPDATE Mihai Fifor a deschis lucrările congresului extraordinar al PSD.

UPDATE De la Congresul PSD lipsește Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe CotidianulComentarii

Apel la luciditate Datoram incarcerarea lui Satan Draknea tariei de caracter a d-nei Dăncilă. În ciuda presiunilor uriașe, n-dat ordonanța cerută insistent de Draknea. Pro Dăncilă: 1. A crescut intelectual, politic enorm in ultimele 12 luni. 2. Se imbracă super elegant. 3. Are instinct matern. 4. N-a cedat șantajului lui Tăriceanu, nici n-a marșat în cursa întinsă de bisexualul Ponta, ofițer SIE. Contra: 1. Nu realizează importanța infrastructurii, a investițiilor publuce. 2. Nu a dus de-dranizarea P$D pana la capăt, păstrând dragniști turbați ca Fifor, Gârbovan, Iordache, etc.

25 august 2019 22:44

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.StatParalelistu,Corporatistu,Neomarxistu,Sufrageristu Cîtă tragedie și supărare manifestată pe Televiziuni de șleahta de ziariști, deontologi, sociologi bine plătiți din Subvenția PSD-istă babană venită de la Bugetul Statului (adică din taxele și impozitele prostimii mămăligare....).Nistoreștii, Ciuvicii, Cristoii, Chiriacii, Pieleanii, Mircea Badiștii, Ciutacii, Gîdiștii, Hoandriștii etc.... sunt ofuscați și deprimați de Puterea Rețelelor de Socializare și de Internauți....De ce ?....Că n-au controlul asupra lor !....Că nu pot fi manipulați !....Că informația ^zboară^ din casă în casă fără a fi ^încondeiată^.....Și merg mai departe, că așa le cer Partidele celor 30 de ani .... USR-iștii sunt vinovații !....Ei, ai securiștilor și serviciilor !...Barna....indentificat acum cu Atila....Barno....Eu personal voi vota USR-ul că este cel mai detestat și mare dușman al PSD-ului....Și cum eu urăsc PSD-ismul ^din rărunchi^ pentru că ține țara în subdezvoltare, sărăcind și needucînd poporul....Dușmanul dușmanului meu este prietenul și aliatul meu !....și ca mine gîndesc mulți în țara asta !....

25 august 2019 12:24

Pute Nici 0,00001 sanse ,daca asa a ajuns PSD sa aiba asa propunere isi merita soarta ,hotii astia din Teleorman au reusit sa distruga partidul ,nu iau nici 10% ! Succesuri ,vorba unui copil idiot al altei javre !

24 august 2019 19:18

Simpatizant PNL Șobolanilor, Dăncilă a rezistat presiunilor lui Dragnea și n-a dar ordonanța care l-ar fi scăpat pe Dragnea de pârnaie. An mai multa incredere în Dăncilă decât in USR, creația serviciilor secrete. Barna culmea tupeului, susține ca Johannis ar fi sprijinit de servicii, când, de fapt, serviciile împing candidatura lui Tăriceanu care s-o împiedice pe Dăncilă să ajungă în turul 2. Astefel i-ar netezi drumul ateului maghiar homosexual Dan Bornó. Think about it...

24 august 2019 18:24

Pt.xyz Pt .xyz,,sa ne sugi pula la #rezisti ,si sa iti dam muie imputit de postac Psd-ist platit..O futem si pe ma-ta in gura ca a cacat asa prost ca tine..

24 august 2019 17:20

xyz pt. Mariana repetenta cl.V - fa, muiere proasta si retardata, chestia cu galeata+produse de bacanie, a fost fumata de cca. 20 ani. Nimeni in Romania nu se mai lasa cumparat pe-o galeata proasta ca Mariana asta. Cat despre dna. Dancila la Presedentie, vestea proasta pt golanii rezistaci si muierile proaste ca Mariana repetenta, este ca, romanii o vor vota cu doua maini, si, numai daca scrutinul va fi fraudat de golanii si "gecile rosii", numai atunci dna. Dancila nu ar ajunge Presedinta Romaniei.

24 august 2019 17:15

Prim proasta Romaniei O va o voteze pula pe această prosta analfabeta președinte,, nu ia nici 3%,,,

24 august 2019 17:08

Probo La ora actuala PSD nu are absolut nici o personalitate politica care sa poata concura cu real succes le postul de Presedinte al tarii.Prin urmare au sacrificat-o pe Viorica sa fie bufonul acestor alegeri prezidentiale. Cum Viorica e lipsita total de simtul realitatii si de personalitate, a acceptat decizia umoristica a partidului, adica sa se faca de ras, asa cum se face ca si prim ministru. Cata lipsa de demnitate din partea ei si cat cinism din partea partidului pe care il reprezinta.

24 august 2019 16:29

Mariana O să iasă Madam Dăncilă a patra pe listă la primul tur de scrutin...după Iohannis, Barna și Tăriceanu....N-are țara asta in Rezerva de Stat atîta Ulei, Zahăr și Făină cîte porții ar trebui făcute într-o găleată de plastic roșie să se dea prostimii să fie aleasă Dăncilă....că nu toată populația este proastă în Romănia ceea ce nu le convine PSD-iștilor...ar vrea ei că tot poporul să fie prost și needucat să voteze cu una de al lor Analfabetă....dar spre ghinionul lor romănii mai și gîndesc și s-au săturat să fie conduși de proști, impostori și nepregătiți cu examenele din școală luate la restanțe și reexaminări...

24 august 2019 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.