Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deciziile luate de Dăncilă în ceea ce privește remanierea guvernamentală ar avea în spate un plan bine pus la punct. Dezvăluirile au fost făcute chiar din interiorul PSD.

Viorica Dăncilă ar încerca, prin ultima mișcare privind schimbările din Guvern, să scape de toate nemulțumirile care există în PSD, în teritoriu. Acest lucru a fost făcut public de deputatul PSD Liviu Pleșoianu. În opinia sa, deciziile lui Dăncilă reprezintă o „mască” pe care și-a pus-o premierul pentru că ar fi contestată în teritoriu.

„Dăncilă#2 își pune pentru o vreme masca „Dăncilă#1”. O scurtă analiză pentru cine nu e complet naiv… Dana Gârbovan la Justiție și Iulian Iancu vicepremier pe teme economice… două vești foarte bune! Birchall trimisă parțial la plimbare – o veste parțial bună. Nu sunt însă deloc sigur că Iohannis va accepta propunerile.

Și cred că și cei care au gândit propunerile știu asta foarte bine, mai ales că doamna Gârbovan tocmai a făcut zob în analiza sa marele pact pe Justiție propus de Werner, iar Iulian Iancu s-a bătut până a făcut infarct ca România să nu dea gratis gazele de la Marea Neagră…

Integral pe Capital