Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul antrenor al lui FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, a declarat, vineri, la prezentarea oficială, că a venit cu drag la club, pentru că va lucra pentru un… creștin.

„Am venit cu drag să muncesc pentru un creştin. Sunt jucători cu care am lucrat, le ştiu potenţialul. Simt că şi-au pierdut calea. Trebuie puşi pe cea dreaptă. Jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea, dar şi-o vor recăpăta. Contractul e cât vrea Dumnezeu, rezultatele contează. Eu pun suflet. Dacă mă implic, pun suflet. Merg pe o perioadă cât mai lungă posibil. Peste tot unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Abia aştept să mă întâlnesc cu toţi antrenorii buni din România”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă, la prezentarea oficială. Vintilă a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, patronul Gigi Becali susținând că acesta va face şi echipa, dar şi schimbările.

Integral pe Cotidianul