Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

George Țucudean, atacantul echipei CFR Cluj, are de gând să se retragă din activitate, la vârsta de 28 de ani. George Țucudean, atacantul echipei CFR Cluj, are de gând să se retragă din activitate, la vârsta de 28 de ani. Fotbalistul a fost forțat să ia această decizie din cauza problemelor la inimă cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Atacantul a discutat cu oficialii clubului din Gruia și a solicitat o pauză până la iarnă. Însă Țucudean ia în calcul și abandonarea carierei sportive.

„A cerut o pauză totală până la sfârșitul anului pentru a se pune complet pe picioare, a vedea exact cum vor mai arăta viitoarele analize, iar apoi să ia o decizie, poate inclusiv de a renunța la carieră spre a nu-și periclita viața până la urmă” a spus un apropiat al fotbalistului, conform gsp.ro.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adrian Baiete ai facut ce ai putut in fotbal acum e timpul sa ai grije de tine, mai sunt si alte placeri ,o familie frumoasa ,niste copii frumosi ,o viata frumoasa .Asa ca gata si o viata frumoasa in continuare!!

24 august 2019 9:24

v D-le Tucudean, cu inima nu-i de jucat. Chiar daca ati fost un jucator bun, mult mai importanta este viata pe care o mai puteti traii.

23 august 2019 23:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.