Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, dacă sunt adevărat informaţii apărute în spaţiul public potrivit cărora nu a participat la şedinţa de luni a coaliţiei din cauză că ar fi făcut injecţii cu botox. Liderul PSD a replicat: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult”. Chestionată, vineri, la finalul întrunirii CEx al PSD, de ce nu a mai participat la şedinţa coaliţiei de luni, premierul a răspuns că a avut „o problemă de sănătate”.

Chestionată dacă sunt adevărate informaţiile conform cărora şi-ar fi făcut injecţii cu botox, liderul PSD a spus: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult”. Preşedintele PSD a lipsit de la întrevederea reuniunii coaliţiei de luni. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că la întâlnire au participat Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, care au aşteptat aproximativ 20 de minute să vină Viorica Dăncilă, reprezentanţii PSD anunţând atunci că premierul urmează să vină.

Integral pe Gândul