Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din Vrancea a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi violat fiica de 7 ani. Mama copilei a mers la Poliţie şi a făcut plângere pe numele bărbatului cu care trăia în concubinaj de aproximativ 30 de ani. Bărbatul va fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.
446 vizualizări astăzi, 11:57

Potrivit reclamaţiei făcute de mama fetei la Poliţie, violul s-ar fi produs la sfârşitul lunii iulie, în timp ce femeia se afla în Spania. Poliţiştii din Vrancea susţin că bărbatul a fost identificat şi, în urma cercetărilor efectuate, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Cazul fetei de 7 ani din comuna Măicăneşti, care ar fi fost violată de tatăl ei, a intrat şi în atenţia reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea.

Integral pe GândulComentarii

Dr. House Băi, nene! Da' văd că este epidemie de violuri! Nu-i știam pe români atât de obsedați de sex și mai ales cu minori!

23 august 2019 17:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.