Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PMP Eugen Tomac a declarat în exclusivitate pentru „Evenimentul zilei” care sunt principalii favoriți pentru a reprezenta formațiunea „Mișcarea Populară” la alegerile prezidențiale din toamnă.

Liderul și europarlamentarul PMP ne-a spus că bătălia finală va fi dată între fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, și scriitorul Mihail Neamțu.

„Tot ce pot să vă confirm este că duminică Colegiul Național al PMP va decide candidatul pentru alegerile prezidențiale din partea partidului nostru. Am făcut o analiză, am făcut o cercetare, atât domnul ministru Paleologu, cât și cunoscutul lider conservator Mihai Neamțu au fost cercetați în analizele noastre, dar duminică partidul va decide cine este candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale”, a declarat, pentru Evenimentul zilei, președintele PMP Eugen Tomac.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Otto von Blitzmark Bună aruncare! Aruncare la coșul de gunoi, evident. Când am văzut știrea asta, m-a umflat râsul. Dar dacă ne gândim la ce panarame a trimis PÂMP-ula de partid în cocina parlamentului dar și la PE la Bruxelles, recent agramați ca Băsescu, iar EBA pe vremea PDL-ului, dar și alte caricaturi oripilante, atunci ologul Paleologu nu e o opțiune rea, e foarte rea ca să fim clari, că e paleo olog. Adică acest Păcălici a fost cooptat de leprele de la PDL numai pentru faptul că tat-su a fost Alexandru Paleologu, o personalitate evidentă cu multe calități, pe când plodul lui Theodor e un rebut din toate punctele de vedere. În afară de faptul că nu e un orator cel puțin mediocru, unde mai punem și faptul că și vorbește cu limba-n cârje, adică peltic, iar în rest săracul nu e-n stare decât să facă niște glume răsuflate și leșinate. Cealaltă arătare caricaturală, Mihai Neamțu, alt rebut politic, care a făcut căcatul praf ori de câte ori a avut inițiative politice, precum căcarea partidului România 9, dar și altele, nu e decât o altă jalnică arătare ce n-are ce căuta în peisajul politic. Dar dacă ne holbâm o leacă la ce caricaturi are PSD-ul acum și nu demult, atunci poate încearcă cineva să-nțeleagă tâmpeniile acestui partid mișcare și mișcăcare aiurea. Muie!

23 august 2019 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.