Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PMP Eugen Tomac a declarat în exclusivitate pentru „Evenimentul zilei” care sunt principalii favoriți pentru a reprezenta formațiunea „Mișcarea Populară” la alegerile prezidențiale din toamnă.

Liderul și europarlamentarul PMP ne-a spus că bătălia finală va fi dată între fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, și scriitorul Mihail Neamțu.

„Tot ce pot să vă confirm este că duminică Colegiul Național al PMP va decide candidatul pentru alegerile prezidențiale din partea partidului nostru. Am făcut o analiză, am făcut o cercetare, atât domnul ministru Paleologu, cât și cunoscutul lider conservator Mihai Neamțu au fost cercetați în analizele noastre, dar duminică partidul va decide cine este candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale”, a declarat, pentru Evenimentul zilei, președintele PMP Eugen Tomac.

Integral pe Evenimentul Zilei