Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALDE îi dă şah Vioricăi Dăncilă chiar în timpul şedinţei Comitetului Executiv din PSD. Secretarul general ALDE a transmis un mesaj intern către ceilalţi lideri ai partidului în care anunţă alianţa cu partidul lui Victor Ponta şi eşecul negocierilor cu actualii parteneri de la PSD.

”Vă rog să fiţi pregătiți pentru începutul săptămânii viitoare când vor fi convocate structurile de conducere ale ALDE pentru aprobarea Alianței electorale cu ProRomania pentru alegerile prezidențiale și Alianța politică cu ProRomania”, este mesajul lui Daniel Chițoiu, secretarul general ALDE.

Surse politice spun că săptămâna viitoare se va lua o decizie finală cu o posibilă ieșire a celor de la ALDE de la Guvernare.


Comentarii

marian Va multumesc pentru informatie.Ma-am linistit.Am crezut ca si pana acum a fost in aer.Presupun ca o tinea pe pamant greutatea partidului cu 4%.Dupa cum merg treburile la noi de 30 de ani ,nu m-ar mira daca la anul vom avea guvern ALDE-PRO.

23 august 2019 18:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.