Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă are trei opţiuni pentru Ministerul Educaţiei: Radu Szekely (consilierul fostului ministru Ecaterina Andronescu), Mihaela Neacşu (inspector şcolar general în Bucureşti) şi Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, susţin surse politice pentru Adevărul. Comitetul Executiv al PSD va decide azi viitorul ministru, după ce Ecaterina Andronescu a fost demisă de Viorica Dăncilă.

Întrebată, înainte de şedinţa CEX, pe cine va propune la ministerul Educaţiei, Dăncilă a răspuns: „Un om care să cunoască sistemul“.

Viorica Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei la începutul lunii august, după declaraţiile pe care le-a făcut într-o emisiune televizate, legate de cazul fetelor răpite şi ucise în Caracal. "Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină", a spus Ecaterina Andronescu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.