Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru Theodor Paleologu este favorit pentru a fi desemnat, duminică, în ședința Consiliului Național, candidat al PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, au declarat surse din partid, pentru Mediafax.

„Duminica vom avea o ședință în care vom discuta despre candidaturi. Nu s-a luat încă decizia cine va fi candidatul. Urmează să existe această analiză internă deci nu vă pot confirma pentru că nu e e decis, se va decide duminică cine va fi candidat”, a explicat președintele PMP, Eugen Tomac, pentru Mediafax.

Integral pe CotidianulComentarii

Otto von Blitzmark Când am văzut știrea asta, m-a umflat râsul. Dar dacă ne gândim la ce panarame a trimis PÂMP-ula de partid în cocina parlamentului dar și la PE la Bruxelles, recent agramați ca Băsescu, iar EBA pe vremea PDL-ului, dar și alte caricaturi oripilante, atunci ologul Paleologu nu e o opțiune rea, e foarte rea ca să fim clari, că e paleo olog. Adică acest Păcălici a fost cooptat de leprele de la PDL numai pentru faptul că tat-su a fost Alexandru Paleologu, o personalitate evidentă cu multe calități, pe când plodul lui Theodor e un rebut din toate punctele de vedere. În afară de faptul că nu e un orator cel puțin mediocru, unde mai punem și faptul că și vorbește cu limba-n cârje, adică peltic, iar în rest săracul nu e-n stare decât să facă niște glume răsuflate și leșinate. Cealaltă arătare caricaturală, Mihai Neamțu, alt rebut politic, care a făcut căcatul praf ori de câte ori a avut inițiative politice, precum căcarea partidului România 9, dar și altele, nu e decât o altă jalnică arătare ce n-are ce căuta în peisajul politic. Dar dacă ne holbâm o leacă la ce caricaturi are PSD-ul acum și nu demult, atunci poate încearcă cineva să-nțeleagă tâmpeniile acestui partid mișcare și mișcăcare aiurea. Muie!

23 august 2019 19:48

v D-lor ziaristi faceti dezvaluiri, de ce candideaza unii, la presedentie daca nu au nici o sansa de a fi ales, nici sa cistige vizibilitate, nici sa creasca partidul, etc. Oare primesc niste fonduri de la stat care-i ajuta personal sau politic?

23 august 2019 16:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.