Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un agent de poliție din Sibiu a fost arestat la domiciliu și a fost suspendat din funcție, după ce ar fi agresat sexual două fete de 13 și 17 ani.
Una dintre fetele agresate sexual de polițistul din Sibiu este de două ori campioană națională la box. Potrivit procurorilor, polițistul, în calitate de antrenor, a mers cu fetele la București și s-a cazat cu ele în cameră, unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu fata de 12 ani.
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, polițistul, în calitate de instructor de box în cadrul unei asociaţii sportive, în timpul antrenamentelor le-ar fi atins pe fete, eleve ale sale, pe picioare, fese și sâni, fără consimţământul acestora.
Agentul de poliție este cercetat pentru tentativă de viol în cazul unei fete de 12 ani și pentru agresiune sexuală în cazul unei fete de 17 ani.
Potrivit procurorilor, în aprilie 2018, polițistul s-a deplasat cu fata de 12 ani la Bucureşti, pentru antrenamente la lotul naţional feminin de box, având în vedere că fata era de de două ori campioană naţională la box şi dorea să facă sport de performanţă.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.