Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Informații incredibile ies după ce Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a fost arestat pe motiv că și-a violat una dintre fiice. În 2017, Secția 24 Poliție și DGASPC sector 5 au ignorat informații concrete de la mamă și de la o fostă victimă a bărbatului suspectat de pedofilie.

Potrivit Libertatea, Helen Drăghici, fosta lui soție, s-a adresat autorităților încă de acum doi ani și a reclamat posibile abuzuri, dar nu a fost luată în seamă de nici una dintre instituțiile care ar fi trebuit să o ajute să-și protejeze copiii.

Mai mult, potrivit declarațiilor femeii date atât în fața judecătorilor în procesul de divorț, dar și în fața procurorilor care instrumentează acum cazul lui Bogdan Draghici, i s-a transmis că ea e cea care are probleme, că e ”paranoică” și că fostul ei soț e un tată model pe care nu vrea decât să-l denigreze.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.