Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Tudose a reacționat după ce un membru ALDE a declarat că acesta ar vrea să revină la PSD și nu este de acord cu o alianță Pro România-ALDE.

Fostul premier a negat informații ce s-a vehiculat. Mai mult, acesta îi recomandă un control medical celui care a lansat acest zvon.

„Nu ştiu cine a lansat chestia asta, dar încerc să îmi imaginez cum se vede lumea din ochii lui: pomi albaştri, pisici verzi, ALDE un partid puternic, inorogi care stau la coadă la sediul ALDE din Dâmboviţa, orice vă mai puteţi imagina din ciclul ăsta. Am declarat de mai multe ori, şi cu ocazia asza îi mulţumesc domnului respectiv, că oricine se înscrie acum la PSD ar trebui ca gestul să fie însoţit de un control medical amănunţit. Lucru pe care l-aş recomanda şi autorului zvonului şi celor care l-au crezut”, a declarat Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

Integral pe CapitalComentarii

Europeanul Am mai văzut zmei care aruncau flăcări pe nări spre câte un partid sau personaj politic, pentru ca mai apoi să redevină cel mai mare susținător al acestuia. Vom trăi și vom vedea.

23 august 2019 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.