Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Andone a semnat din postura de jucător cu Viitorul Vama Seacă, echipă care evoluează în Liga a 4-a. La 44 de ani, fostul antrenor al FCSB nu a agăţat ghetele în cui şi va fi mijlocaş la echipa din judeţul Alba.

La Viitorul Vama Seacă, ex-tehnicianul vicecampioanei României va juca alături de Radu Andone, fratele său mai mic, fost antrenor la CS Zlatna, conform ziarulunirea.ro.

Bogdan Andone va trebui să se pună repede la punct cu pregătirea fizică, întrucât va juca în deplasare cu CS Universitatea Alba Iulia, sâmbătă, 24 august.

Bogdan Andone, discurs dur la plecarea de la FCSB

"Ştiam ce voi face înaintea acestui meci. N-am vrut să las echipa înaintea meciului cu Botoşani şi nici înaintea unui meci de Europa League. Am fost responsabil ca jucător, aşa vreau sa fiu ca antrenor. Nu vreau să fiu huiduit pentru decizii pe care nu le iau eu. Nu există colaborare aici, e echipa patronului, decizia le ia doar dânsul.

Integral pe ProSport