Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Măsura de înregistrare a deţinătorilor de cartele preplătite este una de intrare în normalitate, a declarat, joi, în , Eduard Lovin, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

„Înregistrarea cartelelor prepay reprezintă o măsură necesară prin care intrăm în normalitate. Situaţia excepţională este acum. Peste 150 de ţări la nivel mondial au adoptat o astfel de legislaţie, din care 22 de state numai în Europa. Am văzut că erau exprimate îngrijorări drepturile fundamentale ale omului sau aspecte de constituţionalitate. Vreau să vă spun să toate articolele din această Ordonanţă au fost scrise de către jurişti, care au avut în vedere şi aspectele ridicate de Curtea Constituţională. Cu toţii suntem de acord că în ţările europene unde există legislaţia, sunt respectate drepturile fundamentale ale omului”, a menţionat Lovin.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

CORNELDAR Legiferand aceasta "lege",practic, toti devenim potentiali,infractori,teroristi si tot ce doreste "statul securisto-socialist" care nu a murit ,el dezvoltandu-se plenar pana in ziua de azi. Practic o meritam pentru ca suntem un popor care nu gandeste, suntem lasi,mincinosi,si tradatori. LEGIUTORII, sunt in mare parte cei care au fost in societatea socialista multilateral dezoltata,sau urmasii acestora, FARA COLOANA VERTEBRALA si sevciile secrete.

23 august 2019 16:30

Gramaticus Scrise de juriști, ca mai toate legile de până acum, care s-a dovedit că sunt pline de ambiguități, unele poate chiar voite, care dau naștere la interpretări care mai de care mai ,"în acord cu constituția"!

22 august 2019 18:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.